|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
העיר שדרות נסגרת וגם פרץ לא יורשה להכנס!!!
העיר שדרות נסגרת וגם פרץ לא יורשה להכנס
יום ראשון, 18 ביוני 2006, 17:41 מאת: מערכת וואלה! פרץ. הבטיח למגן שבעה בתי ספר בשדרות בחופשת הקיץ (צילום: ערוץ 10) מויאל. שוקל עזיבה המונית של התושבים את העיר (צילום: בוצ'צ'ו)בתום ישיבת חירום החליטה העירייה לסגור את העיר ולסיים את שנת הלימודים כבר מחר. ראש העיר אלי מויאל: "אי אפשר להמשיך כך" ![]() פרץ. הבטיח למגן שבעה בתי ספר בשדרות בחופשת הקיץ (צילום: ערוץ 10). עיריית שדרות התכנסה היום לדיון חירום בעקבות המצב הביטחוני בעיר. בין הצעדים שנשקלו - עזיבת מחאה של התושבים את העיר, סגירת שעריה ואיסור כניסה לכל הגורמים, בכללם אישי ציבור ובהם שר הביטחון עמיר פרץ המתגורר בעיר. בתום הישיבה הוחלט, כי מחר תחל שביתה כללית בעיר. בעירייה הודיעו ש"אין יוצא ואין בא", שנת הלימודים תסתיים כבר מחר למעט המוסדות לחינוך מיוחד וטיולים שנתיים שתוכננו, והדגישו כי אלו רק הצעדים הראשונים במאבק. בשלב זה הוחלט שלא לפנות את העיר. כמו כן, הוחלט כי צעדי המחאה יורחבו ויתפשטו לכיוון ירושלים, בתוך כך כוונה לחסום צירים ולקיים הפגנות. ראש עיריית שדרות אלי מויאל אמר, כי התושבים הגיעו אל סף תשישות בלתי אפשרית. "לא ניתן להמשיך לחיות במצב הזה מבלי שהממשלה תעשה דבר", אמר. פרסומתמוקדם יותר היום, הממשלה אישרה חבילת סיוע על סך 7.5 מיליון ש"ח לתושבי שדרות ויישובי עוטף עזה מוכי הקסאמים. הכסף ישמש לקייטנות ואירועי תרבות באזור במהלך הקיץ והחופש הגדול. בעירייה רואים זאת בבחינת לעג לרש. בתוך כך, שר הביטחון עמיר פרץ הודיע, שבמהלך חופשת הקיץ ימוגנו שבעה בתי ספר בשדרות וכן בית ספר אזורי ביד מרדכי. גם השבוע הפעיל פיקוד העורף מורות חיילות ממערך החירום. לפי צה"ל, הן סייעו להפיג את המתח בעיר. נלקח מWalla.co.il הגיע להוסטס ע"י עידן צרור להלן כתבה מלאה: http://news.walla.co.il/?w=//925618
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
-- תודה על הכתבה. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
כן באמת זכותי לרשום חבוב (:
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תודה על הכתבה
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תודה באמת עזרת לי בכך שלא הייתי צריך להכנס לוואלה ולראות תבאנרים שלהם..
ד"א אתה בטוח שהם הסכימו לך לקחת את התוכן הנ"ל ? אני ממש לא.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
וכל פעם מביאים לכאן כתבות, דווקא עכשיו עלה לך לראש אם מותר? |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זכותך להספים חח סתם :P
לא הבנתי איפה תושבי שדרות יגורו תודה.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
תודה על הכתבה
# 9 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
ואממ, כן דווקא עכשיו עלה לי לראש, לאחר שהוסטס הוא פורום חוקי ואני לא חושב שצריכים להיות כאן תכניים לא חוקיים ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|