|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
ביקורת מצויינת על Serv4u.Co.iL
שלום חבר'ה, ערב טוב.
רציתי להמליץ לכם על החברה Serv4u. קניתי אצלהם רייסלר לפני 4 חודשים לחצי שנה, נשאר עוד חודשיים אבל אני ימשיך את זה. מנהלים פשוט חבל על הזמן אין לי מה להגיד - עומר ונוף, תמיכה 24 שעות ביממה, התקשרתי לעומר פעם אחת בשעה 12 בלילה ביום שישי הוא התחבר לאייסייקיו ועזר לי באיזה בעיה בפאנל. הרייסלר פשוט טס, לא היה נפילה אחת מאז שקניתי, איכות שחבל על הזמן!! אני מאוד ממליץ לקנות מהם כל מה שאתם צריכים, ואפילו לפנות אליהם לעזרה גם אם אתה לא לקוחות, הם יעזרו לכם בשמחה, לכל אחד. אין לי יותר מה להגיד פשוט חבל על הזמן! serv4u.co.il כתובת העסק שלהם: מנהלים: עומר ונוף. זהו, בתודה ...דניס.
חבר מתקדם
|
ידוע,
אני מתאחסן אצלהם באמת יש להם שרתים טובים אין נפילות אבל בשבועיים האלו היו לה הרבה בעיות ב DNS אבל לא נורא היום זה יסתדר ראיתי. בכל מקרה ממליץ, עידן, . |
![]() |
# 3 | ||
אחראי פורום
|
נחמד מאוד!
ממליץ....אחלה עסק ואחלה מנהל - נוף!. ציטוט:
![]() ציטוט:
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה רבה דניס.
שמח לשמוע שאתה נהנה. לגיא : ואם שאלת אם אנחנו על רייסלר אז לא אנחנו על יעודי. ולא נראלי שהוא היה על הרייסלר שלך, הוא היה על הפאוור רייסלר השני שאני הבאתי, אצלכם היו כמה נפילות קטנות. אבל בכל זאת אתם אחלה חברה! אהבנו את השרות והתמיכה והכל אצלכם! Last edited by MrKiLLeR; 08-06-06 at 22:20.. |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אני על רסיילר כן.
|
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
הוא על השרת שלי =) עידן!
ואני על רסלייר מקסים של חברת סרב 4 יו! שרות מעולה וננוף בן אדם זהב תמשיך ככה נוף! =) |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
חח עידן הוא התכוון ל div serv Bראה לי
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() וידעתי שאתם על ייעודי (דא, בו נגיד שבזכותי באופן מסויים נוף קונה ייעודי ![]() בהצלחה!
# 9 |
חבר בקהילה
|
ממליץ לקנות מהם
יש להם אחלה עסק ואחלה אנשים |
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
תודה רבה אחי....לא ידעתי שיש לך משתמש בהוסטס...
ממש שמח שאתה נהנה מהשרת והשירות.....ומהיציבות. לגבי הבעיות בdns.....אכן היו בעיות משום מה הdns לא התעדכן סופית ולקוחות לא יכלו לעדכן דומינים פנינו לחברת isoc והם טיפלו בבעייה וכרגע הכל עובד חלק... ns1.serv4u.co.il ns2.serv4u.co.il תודה גיא.....תודה רבה בר.....ואלכס. תודה ולהתראות... |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|