|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
דרושים נציגי מכירות ל MustKey
דרושים נציגי מכירות לחברת MustKey ,
כל מי שמעוניין שיצור קשר : אימייל - mustkey@walla.com איסיקייו - 331558067 התמורה כספית \ אחסון , רדיו וכ'ו .. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
האתר על הפנים סליחה על התגובה..
גם התכנות.. בכל זאת בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
והתיכנות גם , וזה ממעצב ומתכנת מקצועי . לאתר : http://www.mustkey.net אז עם אתה לא יודע אל תדבר. ועם כבר אתה צריך לדבר על האתר שלך (תסתכל..) |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
דווקא ממש אהבתי את העיצוב!
![]() אני מעוניינת להיות נציגת מחירות |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
התכנות מקצועי? ממש לא! אתר שלא בנוי ע"פ תקן, אתר שכולל בתוכו Iframe, אתר שבנוי מהמון תמונות מיותרות, אתר שמתפרק ב Firefox הוא לא אתר שתוכנת ע"י מתכנת מקצועי. העיצוב מקצועי? סלח לי אבל ממש לא! מבנה בסיסי ובנאלי, צבעים זועקים ושילוב גרוע, ממעצב מקצועי בטח שלא. תלמד לקבל ביקורת - התחלת ברגל שמאל.
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
נראה לך מעצב לא מקצועי ? עם כן , אני רוצה לראות , תווכח עם כל הפורום כרגע . |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני לא יודע מה זה "מעצב מקצועי" בשבלך, בשבילי "מעצב מקצועי" הוא מעצב שלמד את המקצוע - אז מעצב מקצועי הוא לא. עכשיו אני לא אתחיל להתווכח איתך על כל השאר, לדעתי גם מעצב טוב הוא לא, וגם אם אתה חושב שכן - לא כל עיצוב של "מעצב" טוב הוא עיצוב טוב. אתה רוצה לדעת מה אני חושב? אני חושב שאתה מנסה לשכנע את עצמך שמה שקנית הוא מוצר טוב.
![]() |
# 8 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
ואין לי מה לשכנע כי מעל 50 איש אמרו שזה מוצר טוב מאוד . אתה ועוד 2 היחידים שאמרתם שלא . אז אל תגיב לאשכול הזה יותר .. *מצאתי נציג מכירות אחד , מי שעוד מעוניין שיצור קשר* |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכל אופן אני רק אמרתי את דעתי, אתה זה שהתחלת להתקיף. אמרתי את זה כבר - תלמד לקבל ביקורת, כי ע"פ התגובות שלך רואים שגם אתה מקצועי בדיוק כמו האתר שלך. אם יש לך עוד טענות אני אשמח לקבל ממך הודעה פרטית - חבל שינעלו לך סתם את אשכול.
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|