|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[AmitU] - הוזכרנו בעיתון - מעריב - עסקים - שישי - 21.10.05
שלום לקהילת פורום הוסטס.
גם בסוף שבוע זה התמזל מזלנו והעסק AmitU - שירותי אינטרנט והדרכה מופיע בעיתון, אומנם שוב תחת המפגש עם ביל, ושוב עמית אודאי, אך העסק הפעם הופיע מפורשות, עם תמונות, במדור עסקים, בעיתון מעריב. הכתבה עצמה מאוד מאוד מעניינת ויש שם אנשים נפלאים ומעניינים, העלתי את התמונות של הכתבה והדגשתי לכם איפה שרלוונטי לנושא, איפה שאני מופיע. אני לא מופיע הרבה אומנם כמו בכתבה הקודמת, אבל שם אנשים כל כך מוכשרים ומיוחדים שטוב ונחמד לשמוע עליהם. מומלץ להוריד למחשב מחמת גודל ענק של תמונה. מקווה שתהנו ואשמח לשמוע תגובות. יום נעים. עמית אודאי.
======================= עמית יו - שירותי אינטרנט והדרכה. טלפון : 03-5252-938. בן יהודה 32, תל אביב, בית אל על, קומה 5, משרד 534. ======================= Last edited by AmitU; 21-10-05 at 18:00.. |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
לא קשור לפורום הזה,בכל מקרה מזל טוב
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
שיהיה לך בהצלחה =]
שחר גוירץ (הילד בן ה 12 וחצי) בכיתה שלי. (הקפיצו אותו..) |
![]() |
# 4 |
משתמש חדש
|
עמית אתה מנהל הפרוייקט , אם כן אז למה לא ציינו את זה בעיתון?
|
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
Last edited by omaniusd; 21-10-05 at 09:43.. |
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
כתבו סך הכול על החברה amitu שהיא נותנן שירותי הדרכה באינטרנט.
לא כתבו שום דבר על איכסון. ולא אמרו אותה מרצון אלה אתה ביקשת שיומרו חחח. ואתה זה שאמרת-"החברה amitu תיהיה חברה גדולה בין-לאומית ואני מקווה....." |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שזה מתאים יותא לדיבורים...
הרי פה זה ביקורות חברות.. אתה לא בא לספר ביקורת טובה או רעה אתה בא להביא פרסום שלך וגם אישי שלך בעיתון.... חוץ מזה יפה מאוד אהבתי.... חבל שאני לא בא איתכם ![]() אני נפגשתי עם כמה מעובדי Microsoft אבל עם ביל גייטס לא=\ כי עבדתי על פרויקט בשפת C.. אחרי הכול הפגישות איתם לא כל-כך כיפיות.. בטח עם ביל גייטס זה אחר.. שיהיה לך כיף ![]() תומר |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני לא ראש צוות, תודה.
ולא כתבו על אחסון כי העיסוק העיקרי אינו אחסון, ואני רק בדקתי שהוא רושם נכון. ושאלו מה יהיה בעתיד אז עניתי מה השאיפות! תודה
חבר וותיק
|
בסדר.
אבל לא כתבו אליך שום דבר שקשור לנושא של הוסטס. נכון? בכול מיקרה-מרשים מאוד. אני גם הייתי קוצה להתחלף איתך. |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
מה שאני יכול להגיד לך זה שאתה שחצן ודוחף תחברה שלך בלי קשר לחיים
סבבה יש לך חברה אבל מה אתה מערב את זה בכתבה פעם אחת לערב בזה שאמרת שלא צריך בית סםר סבבה אבל זה ניהיה מוגזם והכי מצחיק הוא גם רשם שאילצת אותו לרשום תכתובת... ועוד דבר אמרת שזאת תיהיה חברה עולמית זה מראה על שפת חשיבה של ילד בגיל 13 בערך ושוב אני לא בא להעליב או משהו אבל חברה עולמית? קודם כל תגדל בשוק הישראלי ואז תדבר על עולמית זה שאתה פוגש את ביל גייטס לא אומר שהוא יזרוק לך איזה כמה אלפים או יקדם אותך איכשהו זה יפה וכל הכבוד שאתה פוגש אבל צניעות זה המפתח להצלחה תאמין לי קצת צניעות לא תזיק יש אנשים שמרווחים אלפים יותר ממך ועדיין צנועים |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|