|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמירת מידע מרובה בקוקיז, מה עדיף?
אני מתכנן לעשות מערכת דירוג, השאלה, מה עדיף.
שלכל תמונה שתדרגו, יווצר קוקי שאומר שידרגתם אותה, או לעשות שכל הדירוגים ישמרו בקוקי אחד... הדרך הראשונה יותר "מאובטחת" כי רק בודקים אם יש קוקי... אז מה אתם ממליצים? |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קוקי נפרד לכל ID
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
לפי דעתי בנפרד...למרות שזה יכול להעמיס קצת על השרת לבדוק כל עוגיה ועוגיה...
|
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
תשמור את הדירג במסד...
זה הכי טוב |
![]() |
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אם זה אתר דירוג תמונות....2 הדרכים לא ממש טובות.....
תעשה לדעתי או חסימת IP (במסד..ואחרי זמן מסויים זה נמחק..נגיד 24 שעות, חיסרון: מגדיל את המסד...).......או עם סשן (שזה מונע מלהפעיל סקריפט בדפדפן שכל פעם שולח נתונים..חיסרון:אפשר לסגור את הדפדפן, לחזור ואז להצביע שוב)...עוגיה לא תעבוד פה כ"כ... |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
תלך אל עצתי.
הכי טוב מסד. טבלה כזאת שכוללת IP IP2 IP3 עכשיו בכל דף בדיקה אם הוא הצביע תעבוד ככה: אם הIP שלו נמצא באחד משלושת הטורים האלה (כי זה לא טוב עם אחד) אז הוא כבר לא יכול להצביע + לעשות לו סיישן עם זמן + עוגיה חחח לעשות את הכל כדי שלא יפרץ ושיצביע שוב. |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הבנתי איך סשן יעזור לי פה...
ובקשר למסד, זה מאוד מגדיל תמסד אני חושב, הרי יש הרבה תמונות לדרג והרבה אנשים... אני רוצה לשמור בקוקי רק את הIP של האנשים שדירגו, אז יש לי אפשרות של לבדוק אם העוגיה נמצאת, או את התוכן של העוגיה עם כל הדירוגים של המשתמש. ובקשר שזה מעמיס על השרת לבדוק עוגיות, אני לא חושב, כי הרי זה בודק רק אם העוגיה נמצאת... (בתמונה הזאת שאנו באים לדרג). אז אני אלך על הדרך הראשונה, תודה. ![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
עוגיות מעמיסות על המשתמש אם כבר, הדפדפן צריך לשלוח לשרת את כל הקוקיז שייצרת וזה מיותר.
תיצור עוגיה אחת שתזהה את המשתמש ובבסיס נתונים תשמור את כל התמונות שאליהן המשתמש הצביע.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() וזאת רק עוגיה אחת... אתה נכנס לתמונה מספר 123, וזה רק בודק אם עוגיה 123 נמצאת, אם כן אי אפשר לדרג, אם לא, אפשר... |
|
![]() |
# 10 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
המשתמש יצטרך לשלוח אלייך את כל העוגיות והטעינה תהיה איטית יותר, במיוחד כשיש מאות תמונות.. אבל ההחלטה שלך, בהצלחה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|