|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
בקשה לתגובות על Extreme-serv
אשמח לקבל דעות עליהם
![]() וליאור האשכול הזה בשבילך שתדע אולי איפה להשתפר אני יגיד את האמת אני לא מרוצה כלכך הביקורת המלאה תהיה כשאצא מהשרת שלו אבל עד כה אשמח לקבל תגובות ![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
טעית בפורום
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
גם אני לא ממש מרוצה בזמן האחרון...
הביקורת תצא כשאעזוב (לאו דווקא רע. גם וגם) |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
דבר ראשון אני מתנצל
זה לא היה לפה אבקש לא לקבל אזהרה ולהעביר לפורום המתאים מצטער =\ באמת חיפשתי בפורום המתאים ואז גיליתי שהתבלבלתי סליחה |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
היו יותר מדי בעיות רק בוא נראה מה אנשים חושבים עליה...
|
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
אחלה חברה.
מכיר ת'מנהל , בנאדם זהב ! , מבין בנושא ויודע לנהל חברה כמו שצריך. לדעתי עם ת'רוצה לקנות.. , ת'תראה שאתה משלם ושווה שקל שקל. שרת חזק וטוב , ת'יכול להיות בטוח.
חבר וותיק
|
עבדתי איתו בעבר..
לבן אדם אין רקע בגרוש של ניהול עסק מכל הפכינות יחס ,ידע בשרתים ,ידע בעסקים וכ'ו הבן אדם חי באשליות רציניות - משרד פקידות לחלק מוצרי חשמל מירסים וכ'ו מי שיודע על מה אני מדבר יודע שאני באמת צודק.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 9 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שיהיו זמנים בלחיצת כפתור לא יודע מה הוא חפר שם.. ,כיום עם תנסה להתקשר לאחד המספרים באתר צריך להגיד תהילים שמשהו יענה לך.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|