![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
אישית, אני ממליץ על www.10-domains.com , דומיין אומנם 18$ לשנתיים, אבל הוא נרשם תוך כמה שעות, DNS מתעדכן מהר.
אין שום בעיות של DNS או משהו. פאנל ניהול נוח מאוד. בתקופה הטובה שלי היו לי שמה יותר מ 15 דומיינים.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
יש לי נסיון עם גודדי ואיפואר
קניתי מגודדי 4 דומיינים ומאיפואר דומיין אחד (לא דרך מישהו שקנה לי אני קניתי לבד) בגודדי הדומיין התעדכן ישר אחרי שקניתי אותו וגם אחרי ששיניתי dns הוא התעדכן ישר לעומת זאת באיפואר לקח לו בערך יום עד שהם אישרו את הקניה ועידכון ה-dns לקח מספר שעות (אם אני זוכר נכון) לדעתי גם הפנל של גודדי יותר נוח ויותר טוב יש כאלה שאמרו שבאיפואר ביקשו מהם לשלוח צילום של הכרטיס אשראי ותעודת זהות, ממני לא ביקשו את זה לדעתי עדיף גודדי אבל אם זה יקר מידי בשבילך זא לך על איפואר |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני מבקש המלצות על ספקיות אחרות מה אתה מספר לי מה יש לך על מי שאני רשמתי כבר.?! |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
www.netfirms.com
ספקית דומיינים ממש על רמה. עד כה לאחר שיהאו העלו את המחיר ל 9 דולר , עברתי לשם, ורכשתי כבר 4 דומיינים במהירות חבל"ז , התעדכן ממש תוך מעט זמן. ממליץ.
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
הדומיינים עולים שם 4.95$ נכון ? |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
http://www.netfirms.com/domain-names לא הבנתי מה הבעיה.. לי זה עובד מצוין. ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|