|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
שמות מתחם ב-sms-יותר סיומות.
-תנעלו את האשכול הקודם, יותר מדי ספאם,תודה.-
אנו תומכים במגוון סיומות: com net us org info biz --- מחיר כל דומיין-52 שקלים ב-3 הודעות sms של 18 ש"ח כל אחת. הדומיין נרכש מהספקית-ipower בזמן של עד 48 שעות מזמן אימות הרכישה. אין אפשרות לשינוי שם הדומיין או הסיומת לאחר הרכישה. המבצע בשיתוף חברת webitem. לרכישה אנא פנא אליי, פרטים בחתימה. |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
על כדאיות עיסקית שמעת ?
אני חושב שלא. אז בוא אני אעשה לך שיעור קטן לחיים. נניח ובמקרה הטוב ביותר הרווח שלך משליחת שלושת הודעות ה-SMS הוא : 18.9. הי ! איך הגעת לזה? פשוט מאוד, העמלה שלו לא תעלה על 35%, הכפל 18 ב-3 וחלק ב-35% - קבל 18.9 וזה לפני שהורדתי את ה-3.118 שקלים, שהם בעצם 16.5% מע"מ שהולכים למדינה. אז רגע, על כמה אנחנו מדברים פה ? 15.782 ש"ח ? בלחץ. כעת נגיע לחלק ה"עיסקי" כביכול שבעניין, רכישת דומיין מהספק שציינת למעלה לשנה עומדת על סכום של 2.95$ ושער הדולר היום הוא 4.4590 . היי ! עצור, מאיפה אתה יודע מה שער הדולר ? בדוק בעצמך - http://www.bankisrael.gov.il/heb.shearim/index.php חברות כרטיסי האשראי גם צריכות להרוויח משהו, הם חיים על עמלות. שער הדולר הסופי לחיוב בחשבון כרטיס האשראי שלך יהייה 4.46 פחות או יותר, אני בכיוון של היותר. נכפול 2.95 (המחיר) ב-4.46 (שער הדולר) ונקבל שהדומיין עולה לך 13.157 ש"ח. יודע מה ? נהייה לארגים ! הדומיין עולה לך 13 ש"ח. מהי כדאיות עיסקית ? בוא נגיד, שזה לא. נחסיר את העלות הבסיסית כביכול, 13 ש"ח מהרווח - 15.782. ונקבל - 2.782 ש"ח. זה הרווח שלך ! על מה ? - יצירת קשר עם הלקוח הפונטנציאלי. - חיוב כרטיס האשראי שלך ועמלות על רכישות במטבע חוץ. - תמיכה טכנית בלקוח הפונטנציאלי - הספקת פאנל ניהול, מתן שם משתמש וסיסמא. - תמיכה עתידנית בלקוח. נסכם את כל הסעיפים להלן בשעת עבודה. לקבל על שעת עבודה 2.782 ש"ח, מצטער - כדאיות עיסקית זו לא. להבא - חשוב בשנית אם להשתמש בויזה של ההורים.
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אתם פותחים שירותים מוזרים בלי לחשוב על כלום לפני... |
|
![]() |
# 6 |
חסום
|
חוץ ממה שאורי רשם
יש עוד צד בזה למי שלא יתעצל או שיש לו שחבון בנק להורים שמהו לא משנה יכול להזמין בהרבה פחות יש דומיין ב20 ש"ח מ*** העסקה היא מצויינת לגבי כאלו שהם לא אוהבים כיביכול לבזבז כסף לילדים שפתאום בא להם אתר פוקימון לוקחםי איזה שרת לייקוס וקונים ממך דומיין ובהחלט בישביל 3 שקל לא הייתי מתאמץ כל כך 10 לקוחות 30 שקל כמה כבר היו לך 50 גג 150 ש"ח + כאב ראש גדול לא נראה לי שהילדים יעזבו אותך אחר קבלת הדומיין כדי שתחשוב על זה קצת יותר * עריכה Atom-Bomb: נראה לי שקצת הגזמת לא? |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
העלאת את ה"רווח" - 7.4 ש"ח להזמנה. ועכשיו לא כדאי לזה שמזמין ב-70 ש"ח להודעה. אני אומר, רד מזה.
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואני מחכה שתתחבר לאיסיקיו, שתביא לי פרטים של הדומין ( עם הזמנתה כבר ). |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|