![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() שלום.
כתבתי קובץ התחברות ...נגיד ואני רוצה להתחבר אני כותב למשל בשם משתמש vladie בסיסמה: 1234 ולוחץ להתחבר...אני מועבר לעמוד שאני צריך להיות מועבר...עשיתי ככה שאחרי שמתחברים הדפדפן יוצר עוגיות וזה...קיצור עשיתי שאם העוגיות כבר קיימות אז שיעביר אותי לעמוד INDEX אוטומתית...אבל...הבעיה היא שהוא לא בודק אם העוגיות קימות ![]() PHP קוד:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
מכיוןן שבפונקציה צריך לאמר בסגריים בשם איפה משתנים \ דברים אתה מכניס..
תנסה את זה ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תגיד...מאחר והשם שם הפונקציה עכשיו זה User($_COOKIE['User']) אני צריך לשנות את השם גם בקובץ ההתחברות עצמו?
עריכה: העלתי את הקובץ...הוא היה טיפה פגום תיקנתי קיצור עכשיו הוא נותן לי את השגיאה הזאת: Warning: Missing argument 1 for user() in /home/afrsek/domains/afrsek.wisetp.com/public_html/news/Admin/userfunc.php on line 3 הנה הקובץ: PHP קוד:
Last edited by -VladK-; 19-05-06 at 11:19.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אהההם השגיאה נעלה
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
גם מה ש-adiga אמר, וגם מה ש-bluenuse r אמר לא נכון.
המשתנה $_COOKIE הוא "סופר גלובאלי" והוא נגיש מכל מקום בסקריפט, אתה לא צריך להגדיר אותו ב-global ובטח שלא להעביר אותו דרך המשתנים בפונקציה כמו ש-adiga אמר, הוא נגיש מכל מקום בסקריפט שלך. הניחוש שלי הוא שיש לך בעיה עם הגדרות לא נכונות בשרת, נסה לקרא לפונקציה Error_Reporting (E_ALL); בתחילת הקוד ולהראות לנו את השגיאות, אם קיימות.
# 7 |
הוסטסניון
|
הכנסתי את הקוד ולא קיבלתי שום הודעה :S...אהההם יכול להיות שאני מגדיר םונקציה לא נכונה??
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
חחח אנ'לא מבין אותך, אם העוגיה מוגדרת אצלך כבר, אז למה שהוא לא יעביר אותך ישר לindex.php?
אתה מוחק את העוגייה כל פעם אחרי שאתה מתחבר? |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
לא ברור שאני לא מוחק!...ככל הנראה זה בעיה בקוד ...יודע מה? אני עכשיו ימחוק עוגיות ונראה אם זה יצליח לי...
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
חח איזה מצחיק אתה...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|