|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
תוכנית השותפים של TM
היום כתבתי אתר חדש שעוסק בתוכנית השותפים של TM
אממ, כל פעם שיהיה לי זמן אני מתכנן להמשיך לעבוד על הפרויקט הזה, ובסופו של דבר להרים אתר כמו שצריך והם המון המון מידע בינתיים יש מידע יעיל מאוד למתחילים ולמי שמשתמש בשירות זה זמן מה... כמו כן, באתר יש גם טופס הרשמה אתם מוזמן להיכנס לאתר ![]() http://www.compi-il.com/tmaf/ |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
קיבלת מהם כבר צ`ק פעם?
ואחרי איזה סכום אתה מקבל אותו? |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ועדיין לא קיבלתי ![]() אבל הם אמינים מאוד |
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
יפה.
![]()
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() בכל מקרה: להסיג = להשיג הסג = השג |
|
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
וקונים בעיקר מאתרים שנועדו למטרה הזאת,כלומר קניית עיצובים מתבנית. |
|
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בחול... אני לא מכיר מישהו בארץ שישקיע כול כך הרבה כסף על עיצוב.... רק מעטים.... הרוב פונים לאנשים פרטיים וקונים עיצובים ייחודים ובלעדים.... לא עיצובים שנימכרים לכמה אנשים שאפשר
# 9 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
רוב המחירים שם הם הרבה מתחת למה שרוב המעצבים בהוסטס מרשים לעצמם היום לדרוש על עיצוב... ![]() |
|
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וכמובן שהעיצוב יהיה בלעדי ויחודי.... והוא לא ימכר למיספר רב של אנשים..... בלי להיתחשב בעובדה שכול עיצובי טמפלט מונסטר ניתנים להורדה באינטרנט בחינם מכך שאנשים קנו ופירסמו... היית רוצה שעיצוב שקנית בכסף טוב יתפרסם לאנשים בחינם?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|