|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
זמן גלישה בדף כלשהו.. [PHP]
בגלל פרוייקט שנפל עליי,
אני צריך לבדוק כמה זמן הגולש נמצא בעמוד כלשהו.. אז מדריכים, הסברים, ופירוטים, אשמח לקבל הכל ![]() תודה מראש, דניאל.
# 3 |
חבר בקהילה
|
מה הבעיה....ברגע שגולש נכנס אל הדף תשמור את תאריך הכניסה(יום, שעה, דקות, שניות) וברגע שהוא יוצא תשמור שוב ואז תעשה הפרש בין השניים.
אם אתה שואל איך להפעיל משהו ברגע הכניסה או ברגע היציאה התשובה היא פשוטה...אירועי js. אם אתה עדיין מתקשה פנה אלי בפרטי, אני אנסה לכתוב לך איזשהו קטע קוד. Last edited by Yosi.O; 18-05-06 at 10:05.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
וברגע שהוא יוצא תשמור שוב ואז תעשה הפרש בין השניים.
והשאלה שלי, איך אני יודע שהוא יוצא מהעמוד? ואיך עושים הפרשים בשעות? (זה דפיקה כלשהי בראש שלא הצלחתי לקלוט משיעורי חשבון חח)
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
אני מדבר על זמן גלישה בדף, לא מבין איך הגעת למונה מבקרים
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז אתה צריך לדעת כמה זמן הוא נשאר, תנסה לעבוד עם מה שאמרתי לך.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
זה לא יעזור הפעם, הוא צריך זמן מדוייק (עד כמה שהבנתי) בתאג הבאדי שלך, באירוע OnUnload תקרא לפונקציה שתשלח הודעה לשרת (AJAX, Socket, או כל דבר אחר) בהצלחה.
ניר, מתכנת PHP מקצועי עם ידע ויכולות מוכחות. צור קשר: MSN Messanger: MasterNir@gmail.com E-mail: MasterNir@gmail.com ICQ #: 171963672 Last edited by MasterNir; 18-05-06 at 12:33.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
איך אפשר למחוק הודעה? :/ נשלח בטעות פעמיים...
# 10 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ניר, תודה רבה על העזרה,
אבל הידע שלי ב JS שואף לאפס. אם תוכל לעזור לי בבקשה, דבר איתי במסנג'ר. אני צריך להכניס המידע על זמן השהייה של הגולש - למסד נתונים (אם תהיתם למה)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|