|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
סוף המונופול: קונים דומיין ישראלי בלי isoc
איגוד האינטרנט הישראלי (isoc) הודיע כי תוך חודש יאפשר לגופים חיצוניים שיעמדו בקריטריונים מסוימים של האיגוד, לרשום דומיינים ישראלים בסיומת ישראלית.
המצב בארץ כיום הוא שאפשר לקנות דומיין ישראלי אך ורק דרך isoc. אתרים אחרים שמספקים את השירות הזה משמשים רק כמתווכים ואף הם מבצעים את הרכישה דרך איגוד האינטרנט הישראלי. בארה"ב, לשם השוואה, יש מספר רב של רשמי משנה מורשים שדרכם ניתן לרשום דומיינים. המהלך החדש של איגוד האינטרנט ליצירת רשמי משנה ישראלים אמור להכשיר חברות לרשום את הדומיין ישירות, בעזרת ממשק שיסופק להם..... הכתבה המלאה כאן: http://news.k.co.il/20060517_new-reg...istrar-system/ |
![]() |
![]() |
# 4 |
Whatever
דירוג מסחר: (0)
|
וגם ב YNET יש כתבה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251954,00.html
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
בדקתי טיפה.
אל תחשבו שהאיגודים שיקבלו אישור יכלו לפתוח כל דומיין שבא להם. הם מוגבלים גם כן. הם יוכלו להשתמש בכל הסיומות הידועות כיום לסיומת il, אך לא יכולו לפתוח דומיין חדש, כמו: ron.il האיגוד מסביר בחוזה שלו שיש את הסיומת, את הדומיין, ואת התת דומיין (אני מאמין שאנחנו מכירים את הביטויים..) אז co.il הוא בעצם דומיין, וכל הX.co.il למינהם הם סאב דומיין =] אז, X.X.co.il הם סאב סאב דומיין ![]()
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
ISOC הם הבעלים של .il זה איך בדיוק סוף המונופול? הם פשוט ימכרו במחיר נמוך יותר לעסקים נבחרים והם ימכרו לנו ב260 ש"ח או יותר...
עריכה: רון אני ארחיב טיפה ![]() .il הוא דומיין על... וזה מה שISOC קנו! co.il/org.il וכו'... הם דומיינים רגילים שISOC מיצרים (לפי דרישה) ומוכרים תת דומיינים שלהם. Last edited by עמרי שוסטר; 17-05-06 at 18:33.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
חבר'ה, נא לקרוא את המאמרים שוב - זה לא קץ המונופול ולא שום דבר.
מה שהאיגוד טוען זה שישנם לא מעט גופים שגובים כסף, אך לא מבצעים רישום מקצועי, ובכך בעצם מטעים את הלקוח. בכל מקרה, הם כנראה ינפיקו סימן למי שיעבור את ההסמכה (אחרי ששילם 2000 ש"ח ללא החזר, גם אם לא הוסמך) שיצהיר שאותו אדם מוסמך לרשום דומיינים לפי מה שאני הבנתי, הדומיינים לא ימכרו ביותר בזול, אלא האיגוד ישקול למכור יותר בזול למי שיקנה דרך רשם מוסמך |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אל תשמחו מוקדם ..
אני יכול להמר ובגדול שהמחיר לא ירד מ 150 ש"ח ואני מוכן להתערב אם כל אחד ואחד כאן. תזכרו את המילים שלי. האיגוד המונופוליסטי ירצה להרוויח לא? מה אם כל שאר האתרים שיעבדו איתם ירצו גם לא? אז זה כמו סוכנים עמלות פה ושהם תאמינו לי המחיר לא ירד מ 150 ש"ח ... וחבל אך מה אפשר לעשות ... כל המדינה מושחטת תעשה פלוץ בשירותים עוד מעט תצטרך לשלם יהיא לך מונה בשירותים.... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|