|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
נושא השכר לתכניתנים מקצועים
שלום לכולם,
הייתי שמח לדעת את דעתכם בקשר לאיזה סכום(לפי שעה כמובן) מומלץ לשלם לתכניתן מקצועי. כמו כן אשמח לנימוק משכנע. בברכה ותודה מראש, איתמר |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
40-60 דולר לשעה נשמע לי סביר.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
לפי דעתי 15$-35$ לשעת עבודה נשמע סביר.
# 4 |
Permanently Banned
|
זה תלוי ברמתם. אני יכול להגיד לך שהשכר בחברות הגדולות בארץ (שפה הוא נמוך יחסית) הוא 70-90 דולר לשעה.
נימוק ? הם יודעים לעשות משהו שאתה לא יודע לעשות ואם אתה לקחת אותם לעבוד אצלך, הם כנראה יודעים לעשות זאת טוב יותר גם ממי שיודע לעשות זאת. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תארים שנות לימוד מספר שנות ניסיון ככל שיש למתכנת יותר תארים וניסון העלות שלו יקרה יותר - לכן מומלץ לבדוק זאת טרם ביצוע העסקה. כמו כן נושא התמחות בעל משקל, ברור שמפתח בPHP לא יעלה 70-90 דולר לשעה, לעומת זאת מפתח בVB.NET יכול לעלות בשעה הרבה מאוד. בהצלחה ! |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
תודה רבה.
Last edited by איתמר; 15-05-06 at 14:12.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה צודק מאד, אבל רמת התיכנות אינה יורדת, קחו לדוגמה את אבא שלי, הוא עובד באחת משתי החברות הגדולות בארץ (אלעד ונס) וכרגע הם מבצעים פרויקט מיוחד(וגדול) בשביל מיקרוסופט, שעליו אסור לי לפרט. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() ממ למתכנת בעל שנתים לימוד הייתי נותן 30 דולר לשעה.. (רק שהוא לא יעשה את זה לאט בכוונה..) |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
אני לא אשלם לילד אשר גילו מתחת ל18 אשר ללא למד ואין לו תארים בנושא או תעודת לימוד בנושא סכום יקר אלה סכום זול.
אם זה אדם אשר יש לו וותק בענין וניסיון רב אם עבודות ב"שטח" ויש לו תואר \ תעודת גמר של קורס העוסק בזה ובזה אכן יקבל שכר אולם וכמובן חשוב לזכור בעל עסק אשר יכול להנפיק לי קבלה יקבל שכר של 20-35 דולר באם זה תיכנות בשפת PHP באם זה בשפה אחרת התשלום לא יעלה מעל 70 דולר לשעה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|