|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
בואו תקראו שיחה שלי עם מתן
עפ"י חוק מדינת ישראל מותר לי לפרסם אשכול זה,
מכיוון שאדם מסכים לפרסום השיחה, אני צד שני בשיחה לכן מותר לי לפרסם ולהראות את זה גם לאחרים. בדוק עם עו"ד.. עכשיו קראו: ציטוט:
מתן בא אליי בניסיון להציק ולעצבן אותי על זה ש"אני לא באמת יכול" אז הגבתי לו ונתתי לו דברים מספר החוקים של מדינת ישראל והוא ירד מאחורי הפסים. שילמתי לו כסף על דומיין וכרגע הוא מוכר אותו ועוד. מדובר בנוכל הזהרו. אני אדאג שיותר לא ירדו אליו שלא ירוויח כי כרגע הוא מרוויח 2000 ש"ח כל חודש 1000 ש"ח כל שותף נקי לחודש אז אני כרגע דואג לזה. אני כרגע רושם מכתב למשרד עו"ד על כתב אישום. אני מעוניין ליצור קשר עם מנהל חברת All-Serv ועוד חברות או אנשים שהיו מאוחסנים אצלו ויש להם מה להגיד ונבוא כאחד. תודה. עריכה: חברה לא יכולתי להביא פרינט סקרין של כול השיחה כי היא ארוכה מאוד ואורכת זמן רב, לכן הבאתי תמונה של הדברים החשובים שיש לי להראות במשך הזמן אני יביא אולי עוד שתיראו שאני דובר אמת הנה: http://www.cya.co.il/up02/05/10/20/oxserv.bmp ד"א תשמרו את התמונה במחשב שלכם ותעשו זום ואז תראו את השיחה יותר ברור Last edited by TDMK; 20-10-05 at 15:14.. |
|
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
צעד חכם מה שאתה עושה לדעתי! מקווה שתצליח ,מגיע לך!
![]() ![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
בישביל 40 שקל אפילו 260 אם זה דומיין ישראלי אתה תבכה ?
לא נראה לי שהמשטרה תעסוק בשטויות כאלה. גם אם יצא לך משהו מזה, מה אתה צריך את זה ? סתם שאלה, all serv רשומים ? מה הקטע להגיש תלונה, כשהחברה התובעת לא רשומה.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מדבר כל כך קטן עשיתם כזאת מהומה.
פותח האשכול, כל הכבוד שאתה בקיא בחוקי המדינה, אבל אם אתה תבוא לשופט ותתחיל לספר לו את הסיפור שכולו מסתכם בדומיין שעולה 50 שקל, רק אתה תפסיד. אולי לא בכסף, אבל בכללי אתה תפסיד. מקסימום השופט יחייב אותו להעביר את הדומיין וזהו נגמר הסיפור. אני באמת לא מאמין שלא יכלתם לפתור את זה בינכם. ולבעל החברה, למה אתה ממשיך עם הריב הזה? דיי כבר, תתן לו תדומיין ותפרדו כל אחד לדרכו. |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
זה לא נכון, אני לא מאמין.
מתן לא מדבר בשפה כזאת ובטח שלא יגיד לך דברים כאלה. זאת דעתי. |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אל תדאג ניקו בקשר למשפט,
זה לא משנה אם החברה קנתה כי אני שילמתי באופן פרטי, שעוד לא הייתה לי חברה, ואני כן חוקי, לכן מדובר במשהו אחר לגמרי.... ארוך.. אני אולי תכב יסביר פה אם יהיה ביקוש.. |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
איכס בושה
אני לא מאמין עליו!!!! |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
מתן אתה והחברה שלך יצאתם מלוכלכים אחושרמוטה.
פשוט לא יאמן, אתה מנסה להתחכם עם האכיפה של מדינה? אתה חושב שלא חשבו על הרעיון של "ואולי סתם בא לא להעביר לי" אתה יודע מה זה תביעה יצוגית? זה אתה והוא בבית משפט מול שופט, בלי עורכי דין, למעשה אסור להביא עורכי דין. כל אחד מספר את הצד שלו והשופט קובע לפי ההגיון, זה נראה לך הגיוני סתם מישהו זר ישלח לך כסף? אני לא חושב.... ואז מה אם לא כתוב השם שלך באתר שלך, בודקים לוגים, רואים מי עורך את האתר, מוציאים Ip, מוציאים צו משפטי ואפשר לקבל בצ'יק פרטים על הip שלך... בקיצור אכלת אותה..... אני אישית יש לי ריסלר ובקרוב יעודי אני כבר לקוח של פנומן נכסים בע"מ אבל תאכלס אם הייתי מחפש מישהו לקנות ממנו משהו, הביקורת הרסה את כל השם שלך. ואתה הייתה צריך להוציא קבלה, עצם זה שלא הוצאת קבלה זה עברה חמורה על החוק "העלמת מס" ואפשר לשבת על זה בבית כלא אבל במקרה שלך אתה בטח קטין וזה לא משמעותי... אבל תאכלס עסק חייב להיות רשום במס, אם אתה רשום ולא מודיע על ההכנסות שלך זה עבירה על החוק. מעניין איך יסתיים הסיפור... ניקו וmlnn שניכם טועים, תביעה יצוגית לא כרוכה בתשלום כל עוד אתה זוכה במשפט, בנוגע לתביעה משפטית זה עולה כסף וגם עורך דין... לכל אחד יש זכות להגיש תביעה יצוגית גם אם מדובר ב2 שקל, "דין פרוטה כדין מאה". |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הכול כתוב אני יכול להביא פה פרינט סקרין ואני יביא. |
|
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
Walla ?
יפה יפה ... תתבע אותו מגיע לך, בהצלחה במישפט (אם תתבע אותו בכלל). והלוואי שיבוא אחד שלא רק ידבר אלה גם היתבע אותו בסופו של דבר, וככה הידעו לא לרמות אנשים.
|