|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
חבר פורום
|
()PHP mail על שרת WIN, בעיה בשם השולח...
בשביל לשלוח דרך שרת WIN חייבים להוסיף את השורה (אחרי הרבה ניסויים):
ציטוט:
הבעיה שאני רוצה לראות את השם של השולח במייל שמגיע (בשדה from), מה שרואים כרגע זה contact@ofri-jewelry.com. ניסיתי להעזר במשתנה נוסף אבל המשתנה ini_set דורס את הקיים כנראה. מה אפשר לעשות? קובץ ה-PHP: PHP קוד:
הדף הניסיוני כמו שהוא ברשת: http://www.ofri-jewelry.com/contactphp.htm תודה לעוזרים.
![]() |
# 2 |
חסום
|
שלום לך,
שמי אילן ואני מחברת האחסון ווינר סרב בכתובת www.wserv.co.il בשרת ווינדוס תחת קובץ PHP.INI מוגדר כתובת האימייל של ה FROM כלומר כל אימייל שנוצר ע"י פונקציית MAIL של PHP אז השדה FROM הוא לפי מה שמוגדר ב PHP.INI ולמי שיש שליטה על זה זה בעל השרת בנוסף יש דרך לפתור את זה וזה כבר תלוי בתצורה שה PHP רץ על השרת שלך יש שני תצורות CGI ISAPI כלומר IIS API כאשר השרת מריץ PHP בתצורה של CGI אז קיימת יכולת לשים קובץ php.ini ואז שם ניתן להגדיר את שדה ה FROM בברכה, אילן גולדמן חברת ווינר סרב www.wserv.co.il משרד : 086443913 נייד : |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
אילן, תודה על התגובה.
דבר ראשון - השרת הוא לא שלי אלא של חברה מסחרית אצלה אני מאחסן בתשלום, ולכן אין לי גישה לקבצים ואני גם לא יודע באיזו תצורת PHP הם משתמשים. דבר שני - מה שאתה אומר זה שבקובץ PHP.INI אפשר להכניס נתון, אבל אני מניח שהוא יהיה סטטי אז זה לא עוזר לנו... (או שאני טועה). דבר שלישי - ישנו משתנה: PHP קוד:
לדעתי חייבת להיות דרך עקיפה, רק צריך למצוא אותה. שוב תודה.
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
תנסה לעשות ככה : PHP קוד:
נפרד משלך אז תכניס שם את הערך $header |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
לא כ"כ הבנתי.
הערך $header מחולק להרבה פרמטרים כמו שהראת. אני צריך משתנה אחד מתוך כל זה שהוא X-Sender או From (איזה מהם?). ואיך ואיפה בדיוק אני שותל את זה בקוד שיש לי כרגע? אגב, הקוד העכשווי: "From:$mail_from/r/nReply-to:$mail_from" זה לא עושה כלום משום מה.
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואתה שולח ככה : PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
תודה, אני אבדוק.
עריכה: זה אכן עובד!! אבל אני צריך עוד קצת עזרה בסיסית ב-PHP (אין לי מושג בזה). אני צריך שבמקום השורה המקורית: PHP קוד:
PHP קוד:
תודה. עריכה: תוקן: PHP קוד:
אם אני מכניס בטופס למשתנה txtName ערך בעברית זה חותך אותו משום מה. למשל אם אני כותב שם: ניסים משעל אני מקבל: יסים על הבעיה קיימת רק בעברית, באנגלית אין בעיה. שוב תודה.
יש אנשים טובים, ויש עשקנים (זו לא טעות כתיב). אימייל ליצירת קשר: itrigalo@gmail.com ICQ 97128616 Last edited by itrigalo; 09-05-06 at 22:11.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
איפה אתה מקבל את זה ?
במייל שהתקבל אצלך ? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
כן.
בשדה של המשתנה txtName בטופס אני מכניס "ניסים משעל" וכשזה מגיע למייל שם השולח מופיע כ- "יסים על" אבל שוב, רק בעברית.
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
יכול להיות שזה בעיה בקידוד
תנסה לעשות את זה : PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|