|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
מציע את עצמי כמנהל מחלקת שיווק
שלום,
שמי בן חכים היני מעוניין לעבוד כמנהל מחלקת מכירות. תנאים: *גישה בפורום הוסטס כ"עובד בעסק" על מנת שאוכל לפרסם מחירים. *חברה רשומה מעל שנה או חצי שנה. *מנהל שאפשר לדבר איתו שונימצא זמין עם אני צריך אותו. למה כדאי לכם לבחור בי?. *בן אדם אחראי *מוכן לתמוך בלקוחות בלי קשר לעבודתי כאיש מכירות. *שפה גבוהה ורהוטה. *אוהב לעבוד בתור איש מכירות. *אוהב לעזור לאנשים. *מעוניין לקדם ולעזור לחברות רציניות ולוהסיף לקהל לקוחותיה לקוחות חדשים. *תומך באיסיקיו ובפלאפון ובאימיל. זמין כ 16-12 שעות ביממה. *תומך גם בימי שבת ובחגים. *יודע שפת תיכנות html php ו css |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
עריכה: אפשר למחוק.
פעם היה עסק ![]() Last edited by Zvaim; 09-05-06 at 06:40.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
זה מועתק מילה במילה ממה שאני כתבתי!.
חוסר רצינות!. זה מה שאני כתבתי: שלום, שמי אופיר אדי, היני מעוניין לעבוד כמנהל מחלקת מכירות. תנאים: *גישה בפורום הוסטס כ"עובד בעסק" על מנת שאוכל לפרסם מחירים. *חברה רשומה מעל שנה או חצי שנה. *מנהל שאפשר לדבר איתו שונימצא זמין עם אני צריך אותו. למה כדאי לכם לבחור בי?. *בן אדם אחראי *מוכן לתמוך בלקוחות בלי קשר לעבודתי כאיש מכירות. *שפה גבוהה ורהוטה. *אוהב לעבוד בתור איש מכירות. *אוהב לעזור לאנשים. *מעוניין לקדם ולעזור לחברות רציניות ולוהסיף לקהל לקוחותיה לקוחות חדשים. *תומך באיסיקיו ובפלאפון. זמין כ 5-7 שעות ביממה. *תומך גם בימי שבת ובחגים. תמורה: *אחוזים מכל מכירה. ניתן ליצור קשר לפי פרטיי בחתימה. המשך ערב טוב, אופיר אדי. תתביש!. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אבל בן מדבר על עצמו בגוף שלישי ואינו מספק שום הכשרה מיוחדת בשביל "ניהול מחלקת שיווק"
בין אינו יודע את ההבדל בין "אם" ל"עם" אל תגידו שאני עוקצני פשוט דיי תמוהה בעיניי שבנאדם ללא הכשרה מבקש להיכנס לחברת האיכסון שלכם בתור מנהל מחלקת שיווק ולא מספק שום ידע מעשי בנושא.
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
זהו ,
מצד ראשון אתה אומר : "שפה גבוהה ורהוטה." מצד שני אתה אומר : "מנהל שאפשר לדבר איתו שונימצא זמין עם אני צריך אותו." |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|