![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
[FreshServ.net]מחפשים עובדים!
שלום,
שמי גיא ואני מנהל את עסק FreshServ. לאחרונה החלטנו כי אנחנו מעוניינים לשדרג את מערך השירות שלנו, לכן אנחנו זקוקים לעובדים! על העסק- עסק רשום בחוק, 8 חודשים ברשת, בעל 2 שרתים ייעודיים ב012 (אחד מהם קנוי ואחד שכור). מנהלים - אני מנהל יחיד. דרושים: תומך אחד בלבד - דרישות חובה: גיל - מעל 15 (או 15). שפה - רהוטה, ללא שגיאות כתיב, ללא דיבור "שכונתי", דיבור רהוט גם בטלפון. תומך ב: מסנג'ר ואיסיקיו - חובה. זמן תמיכה: לפחות 4-5 שעות ביום. (עדיפות לתמיכה בבקרים ואחר הצהריים). - במידה ואתה/את לומד/ת אז כשיש מבחן חשוב וגדול - אני גמיש בעניין, אחרי הכל כולנו בני אדם לא? (כמובן שלא יהיה בתדירות גבוהה). ידע: פאנל DirectAdmin - ידע מלא! חובה. פורומים - התקנת מודים - כל מה שיש!, תיקון בעיות בפורום וכדומה. מערכות- חובה לדעת להתקין מודים על כולם (עדיפות לכאלו שיודעים להתקין גם על VBulletin חוקי כמובן). עדיפות - ידע html ו php. חשוב לציין - תעברו בחינה ע"י הסמנכ"ל תמיכה שלנו - אורי. איש שיווק: חובה: גיל - מעל 15 (או 15). שפה - רהוטה, ללא שגיאות כתיב, ללא דיבור "שכונתי", דיבור רהוט גם בטלפון. תוכנת מסרים: חובה איסיקיו, עדיפות למסנג'ר בנוסף. נרשם באתר בתור עובד לאחר שמביא 2 לקוחות (אצלי - לקוח דומיין לא נחשב כלקוח שמגיע מכם). תשלום - 10% מכל לקוח (לכל התקופה שבה הוא נמצא על השרת) - 15% מקסימום במידה והבאתם הרבה לקוחות. תודה, המשך יום נעים וסוף שבוע נעים ![]()
|
|