|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
כמה שאלות לגבי גוגל אדסנס [תודה לעוזרים]
1.מה ההבדל בין גוגל אדסנס לגוגל אדוורד? (בפירוט בבקשה ולא במושגים)
2.איך אני מקבל את הכסף מגוגל אדסנס הביתה? 3.מזאת אומרת אפשרות "חיפוש" "תוכן" "אפיליסט" כלומר מה ההבדל בין כל אחד ועל מה מרוויחים מכל אחד 4.חינם להירשם לשירות גוגל אדסנס? ועם אני ארשם כאתר באנגלית ואחר כך יעביר לעברית אלולים לתפוס אותי? תודה לעוזרים ![]()
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
שלום יקיר
![]() 1. גוגל אדסנס זה בעצם פרסומות שאתה שם באתר שלך, ומקבל עליהם כסף. גוגל אדוורדס זה בדיוק הפוך, אנשים שמשלמים כסף שלהם על מנת שהפרסומות שלהם יופיעו באתרים שבהם יש את האדסנס. 2. אתה מקבל את הכסף בשיק לבית שלך, יש גם אפשרות לשלם(אם אני לא טועה, 24$) על מנת שהכסף יגיע מהר יותר ובצורה בטוחה יותר(אם זה סכומים גדולים, עדיף לשלם קצת יותר ולקבל את זה בצורה טובה יותר.) 3. נתחיל מתוכן, התוכן זה בעצם הפרסומות שבאתר, פרסומות טקסט רגילות. החיפוש זה בעצם אפשרות חיפוש דרך האתר, בגוגל. בעל האתר מקבל כסף על כל לחיצה על הפרסומות הממומנות בתוצאות החיפוש שבוצעו דרך האתר שלו. אפיליטס זה בעצם הפניות, יש אפשרות להפנות לגוגל אדסנס, פיירפוקס, אדוורדס ועכשיו גם יש משהו חדש - פיקאסה(תוכנה לעריכה והצגת תמונות). 4. חינם לגמרי. כמובן שעלולים לתפוס אותך, אבל לא ממש עושים את זה. בהצלחה ![]()
# 3 |
חבר על
|
תודה רבה אני חושב שסיכמת את הכל בצורה ברורה ומובנת.
אפשר לנעול אני מאמין (וזה יכול לשמש כאחלה מידע כללי על השירות למתחילים כמוני שלא מבינים) טנקס טל!
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אדחוף שאלה קטנה חח, יש הגבלת גיל?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמחתי לעזור יקיר
![]() וכן, יש הגבלת גיל, אתה צריך להיות מינימום בן 18. ואין צורך לנעול בינתיים, יכול להיות שלמישהו יש עוד שאלות ![]()
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה
![]() תפתח נושא (נעוץ) FAQ של שאלות על אדסנס כי שואלים על זה הרבה... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|