|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[כתבה] "ננחית על תל אביב מטח רקטות בתוך 48 שעות"
"ננחית על תל אביב מטח רקטות בתוך 48 שעות"
אחד ממפקדי גדודי חללי אל-אקצה, אשר שניים מאנשיו חוסלו בבית לחם בידי מג"ב, מבטיח תגובה מהירה וכואבת בדמות רקטות מסוג גראד: "ההתקפות הקרובות על תל אביב - בטילים ובדרכים נוספות - יהיו תחילת גל התגובות שלנו" "ננחית על תל אביב מטח רקטות גראד בתוך 48 שעות", כך אמר אמש (א') ל-ynet אבו עודאיי, אחד ממפקדי גדודי חללי אל-אקצה - הזרוע הצבאית של הפתח בשטחים. אבו עודאיי אמר את הדברים בעקבות חיסול שניים מבכירי אנשיו על ידי כוח מג"ב מוקדם יותר הערב בבית לחם. הוא הדגיש כי "השעות הקרובות יעידו על רצינות כוונת הארגון ועל כך שהחל בהיערכות הממשית לתקוף את תל אביב מן הגדה ברקטות מסוג גראד", אמר אבו עודאיי, אף הוא תותשב בית לחם. "אנו אומרים לכובשים כי הפעם התגובה שלנו תהיה מוחצת והישראלים יצטערו על הפשע שביצעו". לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3242883,00.html את האמת? אני רגוע עכשיו שפרץ שר הביטחון (כולנו הולכים למות ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
![]() ![]() ![]() תגיד לי שאתה צוחק?
# 3 |
חבר וותיק
|
לא צריך לרשום כאן כל מה שהפלצנים האלה אומרים..
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
"דין נצרים כדין תל-אביב"
אז יאללה בוא נפנה את תל אביב . |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
שטויות .. אין מצב שהם יגיעו עד לשם .. בולשיט
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הם יורדיו את ת"א אנחנו נוריד את עזה ולא באמצעות רקטות אלא באמצעות חיל האוויר הטוב בעולם ואז מה יהיה להם?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא מאמין שהם יצליחו להגיע עד לתל אביב. בכל זאת בדר"כ מה שהם אומרים הם מבצעים. אם פעולה כזאת באמת תגיע ואולמרט לא יכניס צבא גדול לשטח ולכבוש את עזה מחדש הוא צריך לרדת מהשלטון וללכת הביתה כמה שיותר מהר! שיתחילו מעכשיו להכנס לעזה ולבלום את המתקפות שהם רוצים לעשות ולכבוש את עזה מחדש. מצידי שכל הערבים שמה יספו ימח שמם!
|
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
אוי איו, תעשו לי טובה ^^,
אחלה באנר שקסי יש למטה לדיבסרב ^^
# 10 |
חבר וותיק
|
חחחחח
נו באמת, אתם יודעים מה יהיה טוב, אם הם יפציצו את תל-אביב (ניו יורק הישראלית) תהיה לנו סיבה ממש,ממש טובה לבוא לעזה ולהראות להם מה זה. בתל אביב , יש יותר מקומות בין לאומים בחישבותים מבירושלים, לכן פגעת בתל-אביב פגעת בכלכלה העולמית, זו פגיעה ישירה באירופה ובארצות המערב, החל ממסחר וכלה בתרבות אז תהיו רגועים גם אם יפגעו בתל אביב בסופו של דבר מי שיפסד זה הם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|