|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
Up2u - מערכת העלאת קבצים לאתרך בחינם.
שלום לכולם!
האתר שלי ושל שותפי אביב, נפתח בגרסת Beta. אז מהו Up2u ? Up2u הינו שירות אשר מאפשר לך, להרשם, ולקבל מערכת העלאת קבצים משלך , לאתרך. מה המקסימום שאני יכול לאפשר להעלות במערכת שלי ? המקסימום שאתה יכול לאפשר הינו 250,000 בתים. השירות נפתח רק עכשיו, והוא בגרסת ה-Beta , וכתובתו : http://www.up2u.info הגבלת סיומות וצפייה בקבצים שהועלו יעלו בקרוב - עמכם הסליחה. מקווה שתרשמו ותהנו מן השירות, אמרי . |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
250,000 בתים הם כ- 250 KB, יש לך טעות
![]() אני מניח שהתכוונת ל-25 מגה, אם כך, 25,000,000, ככה כתוב באתר שזו המגבלה. ושיהיה בהצלחה.
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
את האמת שהתלבטתי מאוד, שוב תודה. תודה לכולם , אשמח אם תרשמו לשירות. |
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
פשש רעיון נחמד מאוד
![]() בהצלחה. עריכה: שגיאה חמורה! איך אתה מרשה להעלות קבצי PHP? מישהו בקלות יכול להרוס הכל... וגם אחרי שזה העלה זה הוסיף למעלה: קוד:
Warning: fopen(sogim.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/imri/domains/imri.wisetp.com/public_html/mlnn/upload.php on line 106 Warning: filesize(): Stat failed for sogim.txt (errno=2 - No such file or directory) in /home/imri/domains/imri.wisetp.com/public_html/mlnn/upload.php on line 107 Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/imri/domains/imri.wisetp.com/public_html/mlnn/upload.php on line 107 עוד משהו, בכותרת זה כותב: קוד:
 mlnn Last edited by mlnn; 21-04-06 at 19:41.. |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שחכתי לעשות משהו, אתה צודק במאה אחוז. עריכה: סודר ותוקן. Mlnn - קרא בפרטי. Last edited by Imri; 21-04-06 at 19:53.. |
|
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
יפה מאוד
לפי דעתי אתה צריך להראות אתר לדוגמא כדי ליראות איך זה ניראה |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תודה,
הנה משתמש דמו : שם משתמש וסיסמא : demo התחברות : http://www.up2u.info/connect.php מקווה שתרשם. |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
יפה..
משתמש חדש
|
ניכנסתי
ניתן לשנות את העיצוב? אין קוד שתילה לאתר? גיסת הדמו זהה לחלוטין לגירשה של מי שנירשם? |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
כרגע לא ניתן לשנות עיצוב, בקרוב תעלה גרסה מורחבת אני מקווה ובה יהיו יותר אפשרויות.
למה אתה מתכון שאתה אומר קוד שתילה? אמרי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|