|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
זקוק לעזרה בטופס עדכון בסיס אקסס
שלום שלום לכולם.
אני מפתח איזושהי מערכת עדכונים מזערית וקטנה וניסיתי לבנות לה טופס עדכון דרך הדפדפן. אוקי, אז מיכוון שאני פחות מתכנת ויותר בעסקי העיצוב, נתקעתי קצת עם זה וישנה שגיאה. הטופס הוא בעצם טופס שלקחתי ממערכת אחרת שלי מכיוון שלא היה לי את הכיוון הבסיסי איך לבנות והוא נתן לי אותו. אז ככה: טופס הקשר עם השרת: קוד:
<!--#include file="CAForum/Connections/conn.asp" --> <%response.Buffer=true%> <html> <head> <title>CodeAvalanche</title> <link href="CAForum/stylesheet/CAForum.css" rel="stylesheet" type="text/css"> </head> <body> <!--#include file="inc_header.asp" --> <% num = Request("parent") dim datavalid datavalid=false if intnum="" then if Request.Form("title")<>"" then datavalid=true else datavalid=false %> <div class="Error">Please enter subject</div> <br> <% end if else datavalid=true end if if request.FORM("nes")<>"" and datavalid=true then datavalid=true else datavalid=false %> <div class="Error">Please enter your message text</div> <br> <% end if if datavalid=true then DIM insertStr,strRedirectUrl if num="" then 'MESSAGE insertStr="INSERT INTO nes (title,nes,num) VALUES(" insertStr=insertStr & "'" & DATE() & "'," insertStr=insertStr & "'" & Replace(Request.Form("title"),"'","''") & "'," insertStr=insertStr & "'" & Replace(Request.Form("nes"),"'","''") & "'," insertStr=insertStr & "'" & DATE() & "')" else 'REPLY insertStr="INSERT INTO nes (title,nes,num) VALUES(" insertStr=insertStr & num & "," insertStr=insertStr & "'" & DATE() & "'," insertStr=insertStr & "'" & Replace(Request.Form("nes"),"'","''") & "')" end if 'response.write(insertStr) 'response.Flush Set AddPostCmd = Server.CreateObject("ADODB.Command") AddPostCmd.ActiveConnection = connStr AddPostCmd.CommandText = InsertStr AddPostCmd.Execute if num="" then %> <div> <p align="center"> ההודעה פורסמה בהצלחה <BR> <a href='http://www.gamix.co.il/newforum/forums.asp?iCat_id=2'> למרכז התגובות לחצו כאן </a> </div> <% ELSE %> <div> <p align="center"> ההודעה פורסמה בהצלחה <BR> <a href='http://www.gamix.co.il/newforum/forums.asp?iCat_id=2'> למרכז התגובות לחצו כאן </a> </div> <% END IF end if %> <table width="80%" align=center border="0" cellpadding="2" cellspacing="2" ID="Table4"> </table> </body> </html> בכל מקרה, כנראה לא שיניתי שם את כל הנתונים ואני לא מוצא מה שגוי. אני רוצה להכניס את השדות למסד GAMIXLs.mdb שזה ייכנס לטבלת nes והשדות יהיו title, nes, num כאשר num זה מספר סידורי... כנראה יש לי עוד שגיאה גם שאני לא מוצא בקוד... בשליחת נתונים. אשמח ואודה מאוד למי שיעזור לי D=. בברכה, אור שוורץ. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Fatal Error
|
אנחנו לא קוראי מחשבות. תציג את השגיאה שהתקבלה.
כמו כן תציג לנו פלוס מינוס 5 שורות מהשורה שבה ארעה השגיאה (אף אחד כאן לא יעבור לך על איזה 100 שורות קוד כדי למצוא שאולי שכחת איזה גרש).
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הדף פשוט לא עולה.. הדפדפן לא מציג אותו... =| |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אתה קורא לו דרך ה IIS בכלל? - localhost/folder/page.asp ?
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
דרך השרת ברשת לא דרך השרת במחשב =X אם אתה יכול לעזור לי ורוצה אני יכול לתת לך את פרטי השרת שתבדוק מה הבעיה. אבל אני מניח שלא אז כן זה שגיאה 500. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
קוד:
Tools -> Internet Options -> Advanced -> Uncheck Show Friendly HTTP Errors
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מצטער על הבורות אבל אני לא יודע לעשות את זה =( אפשר הסבר קצר איך? |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
פתח את ה IE גש בתפריט ל Tools (בעברית זה כלים) בתפריט שייפתח גש אל Internet Options (בעברית זה אפשרויות אינטרנט) בחלון שייפתח גש ללשונית Advanced (בעברית זה מתקדם) כעת חפש שם אחרי Show Firendly HTTP Errors (או משהו בסגנון, בעברית זה הצג שגיאות HTTP ידידותיות) ותוריד משם את ה V (יענטו uncheck). עכשיו תכנס לדף ותצרף כאן את השגיאה.
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מצטער בן אדם שאני ככה =X אני אפילו לא יודע מה זה IE... אני לא ממש מתכנת מומחה... |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |