|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
כמה טיפים לאנשים שרוצים לפתוח עסק לאיחסון אתרים.
שלום,
*** הדברים הבאים באים מפי בלבד ואינם קשורים לשום עסק לאחסון אתרים*** לאחרונה אני נתקל בהרבה אנשים אשר באים אלי ל-ICQ ומבקשים קידוד לאתר. בדרך כלל הם רוצים את הקידוד בתמורה לאחסון, אבל יש גם כאלה שמחליטים לא "להיתקמצן" ולשלם בסביבות ה-20-40 ש"ח.. ![]() ![]() אז רציתי לרשום כמה טיפים לאנשים אלו ואלו שיבואו בהמשך לאחרים: במידה ואין לכם תקציב גדול או לפחות סביר, אל תפתחו את החברה בסופו של דבר אתם תצאו אך ורק עם הפסדים כלכליים. לדוגמא: לאחרונה ראיתי שאנשים באים אלי עם עיצובים של 2 שקל(או חינמיים אפשר לומר, הם ממש מכוערים) במטרה שאני אקודד אותם, כן, אפילו לקחת עיצוב מ-Firestyle יהיה יותר על רמה(בלי להעליב), שלא לדבר שהעיצובים מפיירסטייל גם הרבה יותר יפים(גם בלי להעליב, הם באמת יפים). וככה גם זה הולך עם הקידוד/תיכנות, עם הרייסלר ועם הכל, הם משיגים הכל מ"קומבינות" אז סה"כ בואו נבדוק את רמת ההשקעה שלהם: -עיצוב 20-40 ש"ח. -קידוד 20 ש"ח/ לתת למתכנת אחסון. -רייסלר 40 ש"ח(כן, אם תתחנפו יותר מידי לבעל העסק הוא יתן לכם בכזה מחיר.) סה"כ 100 ש"ח חודש ראשון (מקסימום) ולשאר 40 ש"ח. אז אנא אם אין לכם תקציבים בסגנון הבאה: -עיצוב 300-600 ש"ח. -תיכנות או קידוד 80-200 ש"ח. רייסלר 100-200 סה"כ 1000 ש"ח חודש ראשון ולשאר 200 ש"ח. (מקסימום) אנא אל תפתחו עסק לאיחסון אתרים. אתם תצאו אם הפסדים. בברכה, עומר! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
בוא נגיד שהכל תלוי במידת הרצינות וההשקעה של הבנאדם ולא יותר מזה.
כל שאר הדברים השם שוליים וניתן ללמוד אותם עם הזמן או להיעזר בשרותים בתשלום. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
אקס מנהל
|
הוא צודק! :P
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מדבר על האנשים שההשקעה שלהם היא אפסית. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לא יודע איך אתם אבל זה לא כזה בעיה לפתוח "חברת" אחסון
נניח מ 1500 שח לשנה אפשר כבר להתחיל: רסלר 3 GB שעולה 780 לשנה עיצוב + תיכנות בסיסי נניח 200 שח ודומיין נניח עולמי 35 כמוון זה זול יחסית זה לשנה!! עכשיו ב 3 GB אם המחירים המקובלים להיום (250-200 מגה ב 20 שח) אפשר להכניס בערך נניח במיקרה הגרוע 12 לקוחות 240 שח לחודש או כמעט 3000 לשנה מצד שני אם ניראה את השוק קיום הסיכוי שבחודש הראשון ישר נמלא את כל הרסלר נניח ויש נפילה ארוכה זה סביר להניח שפעם אחת בשנה זה יהיה עכשיו נניח ואנחנו רוצים להחזיר ללקוחות חודש אנחנו הפסדנו 240 שח חודש חינם והחזירו לנו מהחברה 65 נניח על הטלפונים אני משאר שבמיקרה הטוב ההוצאות יהיו 80-150 שח על הטלפונים והתיקשורת אם הלקוחות והתיקשור אם הבעלי שרת אז עד עכשיו הוצאנו 1000 התחלתי + 200 על כל נפילה נניח + 100 על שיחות וכמוון שאנחנו לא נקבל את כל הכסף הזה כי אנחנו צריכים לשלם לעובדים שלנו: תומכים אם אתם רוצים עובדים טובים צריך לשלם להם ולא רק לתת אחסון + צריך לשלם אחוזים לסוכני מכירות נניח 20 אחוז (600 שח) סה"כ ללא תומכים הורדנו הוצאות שנתיות 1900 במיקרה אידיאלי שלא תגיעו לעולם אז נעגל את זה ל 2000 סה"כ אנחנו מרווחים בשנה 1000 שח ובחודש פחות מ 10 שח זה שווה את זה אפילו אם תתמכו לבד? לדעתי אם כבר פותחים חברה צריך שיהיו הכנסות ללא קשר לחברה הכנסות יחסית גדולות בהשווה להכנסות ואז להוציא יותר מההכנסות וגם לא לצפות יותר מידי הכנסות בשנה הראשונה |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
עצה: אם אתה לא יודע לקודד עיצוב. אל תפתח חברה. הרי איך תתן תמיכה ללקוחות אם אתה אפילו לא יכול לקודד עיצוב? וחוץ מזה אני לא רואה שום סיבה לשלם על ריסלר 100-200 ש"ח. במחיר כזה אני מקבל VPS.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש חדש
|
תודה!
![]()
# 9 |
חבר וותיק
|
בוא נגיד ככה לא כל מה שכתבת נכון אבל מה שהכי נכון במה שכתבת זה
שבאת למי שאין כסף שלא יפתח חברת איחסון חבל על הכסף וכמובן חבל שהשם שלו סתם יתלכלך... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|