|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
בעיה עם הכרטיס מסך או הדריבר, כנסו לפרטים.
שלום לכולם,
יש לי כרטיס מסך nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X, עכשיו לפני חצי שנה המחשב עשה לי ריסט איך שהוא נדלק. החלטתי לפרמט וגילתי שאיך שאני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך זה קורה ( גילתי אחרי 2-3 פירמוטים). אחרי שגילתי הורדתי את הדריבר המעודכן ביותר וזה המשיך, הורדתי אחרי בין למעודכן ובין להכי ישן עוד 15-20 לפחות ותמיד יש לי את הריסטרטים. אני התייאשתי, אני כבר עובד למעלה מחצי שנה ללא שום דריבר. התצוגה שלי זוועה, ואפילו משחקים כמו פיפא וכאלה אני לא יכל לשחק כי אין לי דריבר מותקן על המחשב. דרך אגב, המחשב מזהה את הכרטיס מן הסתם אך בגלל שאני עובד ללא דריבר, במנהל התקנים יש עליו סימן קריאה. המרכז תמיכה של NVIDIA במייל כמובן שלא ענה לשאלתי, כמובן ששאלתי בנאגלית מובנת. מה אני עושה? תנו לי לפחות קצה חוט. יכל להיות שהוא מתנגש לי עם דריבר או תוכנה כל שהיא? כי זה התחיל ממש פתאום ואני זוכר שלא התקנתי משהו, ועוד אחרי פירמוט מה יש לי להתקין חדש שזה קורה? אשמח ותעזרו לי, ממש אשמח. לי אין תקציב לקנות כרטיס מסך, אני ממש מותש. תודה רבה רבה רבה לעוזרים, אריאל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
אם זה הצחיל פתאום לקרות אז כנראה משהוא נדפק. תבדוק אולי המאורר של הכרטיס מסל לא טוב או שהוא נשרף קצת(או כל רכיב אחר)
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
משוה מוזר כאן, זה לא אמור להציג סימן קריאה, זה צריך להציג סימן שאלה,
תיתן לנו צילום מסך של החלון של ההתקנים וכשהחלון לש המאפיינים של הכרטיס מסך פתוח, ושהוא לא מסתיר את השורה של הכרטיס מסך. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הוא מוצא דריברים כללים, ובמקום לרשום את שם הכרטיס המסך הוא רושם "בקר תואם VGA". כי אם לא היו דריברים, לא הייתה רואה שום דבר.. הדריברים האלה מוגבלים מאוד מכיוון שהם תואמים לכל הכרטיסי מסך, והמגבלויות הן רזולוציה נמוכה, אי תמיכה בפונקציות של הכרטיס מסך, כגון DUAL VIEW, ועוד המון דברים, שהדריברים של היצרנית של הכרטיס מסך תומכים ב 100% כולל כל הרזולציות שהכרטיס מסך תומך, ושהחלונות לא מגביל. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
בדיוק, וגם לא כל המשחקים וכו' היו פועלים עם הדריבר שהווינדוס נותן.
מערכת ההפעלה שלי XP, המאוורר פועל מצוין, ולא נראה לי שמשהו שם שרוף כי ללא הדריברים הוא פועל מעולה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
כנראה שזאת התנגשות חומרה , נסה לעשות את הדבר הבא:
1. התקן את הדרייבר כרטיס מסך , וכל פעם תוציא רכיב אחר מהמארז. כך תדע ממה נובעת הבעיה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש חדש
|
אבל לא הרכבתי משהו במחשב, ומה יש לי בכלל מורכב? כרטיס מסך והשאר USB... כרטיס קול ורשת מובנה.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
תנסה להתקין את הדרייבר הכי חדש גם לי זה עשה את זה.
אני יביא לך את הדרייבר פה אבל איזה מחשב יש לך? 64 BIT או 32 BIT? |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש חדש
|
אין לי בעיה להשיג את הדריבר החדש ביותר! התקנתי כבר המון דריברים, כולם אותו חרא, בגלל זה אני מיואש.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|