|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[Javascript] הצגת השעה לפי הזמן בישראל - כנסו לפרטים!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
בטח כולכם מכירים את הסקריפטים האלו שמציגים את השעה - אבל בדקתי והשעה שהסקריפטים מציגים הם לפי שעון המחשב, מה שמאוד פרימיטיבי [לדעתי]. אז למעשה חיפשתי סקריפט שפועל על GMT למי שלא יודע (Green Mean Time) ועל אני יוכל לכוון אותו על כמה + ואז להציג את השעה בארץ. ואז מצאתי את הסקריפט הבא: HTML קוד:
<SCRIPT Language="JavaScript"> <!-- hide from old browsers // Copyright 1999, 2000 by Ray Stott // OK to use if this copyright is included // Script available at http://www.crays.com/jsc var TimezoneOffset = -8 // adjust for time zone var localTime = new Date() var ms = localTime.getTime() + (localTime.getTimezoneOffset() * 60000) + TimezoneOffset * 3600000 var time = new Date(ms) var hour = time.getHours() var minute = time.getMinutes() var second = time.getSeconds() var curTime = "" + ((hour > 12) ? hour - 12 : hour) if(hour==0) curTime = "12" curTime += ((minute < 10) ? ":0" : ":") + minute curTime += ((second < 10) ? ":0" : ":") + second curTime += (hour >= 12) ? " PM" : " AM" document.write(curTime + " US Pacific Time") //--> </SCRIPT> על הסקריפט היה כתוב שהוא מציג זמן של משהו, זמן ספציפי במדויק - אז חשבתי שיש מצב שהוא יציג לי את השעה של ישראל. קיצר שיניתי את ה: var TimezoneOffset = -8 // adjust for time zone ל 9 וזה מציג את השעה. אבל איך משנים דק'? אז איך שאומרים, אני יפסיק להתפלסף ואשאל אותכם, איך אני מציג את השעה בישראל? שאלה פשוטה, קצרה ולעניין. אני ממש חושב שהצורה שה-Javascript מציג את השעה מהשעון במחשב היא פרימטיבית. תודה רבה, אלי. Last edited by Homie; 06-04-06 at 16:08.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Fatal Error
|
מה הבעיה?
קוד:
var TimezoneOffset = +3 // adjust for time zone
# 3 |
кто ты?
|
למה +3?
+2 ... |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
לפני שבוע בערך עברנו לשעון קיץ והוספנו שעה לשעון, מכאן כרגע אנחנו על GMT + 3 ואגב, GMT זה Greenwich Mean Time ולא מה שרשמת מקודם (מה הקשר green (ירוק))??
![]() |
# 5 |
кто ты?
|
אבל זה לא רק אנחנו עברנו לשעון קיץ
אלא כל העולם, לא? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
עשיתי +2 וזה עובד לי מצויין.
שאלה קטנה - איך אפשר לעשות שאם זה PM זה יכתוב 17, 18 ולא 5, 6? |
![]() |
![]() |
# 8 |
кто ты?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
בקשר לשאלה השנייה - תוסיף 12 שעות לשעה
![]() |
# 10 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בקיצור, עדיף לתת נתונים מצד שרת..שיהיה על השעון של השרת..וזהו...ואז להריץ את זה איך שבא לך.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|