|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עזרה בהוספת אפשרות [js+php]
בניה התותח, כתב עבורי קוד להוספת אפשרות, כתבתי עבור זה אשכול.
הוספתי הגבלה ל-8 אפשרויות וכו'... עכשיו אני רוצה לעשות הכנסת נתונים אשר נכתבו בתיבות הטקסטים למסדי נתונים, אני יודע להכניס נתונים, אך לא עם קוד זה. אתם תראו למה הכוונה. הקוד : קוד:
<html dir="rtl" lang="he"> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <title>הוספת אפשרות</title> <script language="JavaScript"> <!-- function SymError() { return true; } window.onerror = SymError; var SymRealWinOpen = window.open; function SymWinOpen(url, name, attributes) { return (new Object()); } window.open = SymWinOpen; //--> </script> <script type="text/javascript"> <!-- function addoption(OptionsNum) { if(OptionsNum>8) { alert("מס' האפשרויות מוגבל ל-8"); } else { document.getElementById("optionform").innerHTML=""; for(i=1;i<=OptionsNum;i++) { document.getElementById("optionform").innerHTML=document.getElementById("optionform").innerHTML+'אפשרות מספר:'+i+'<input type="text" name="option'+i+'" /><br />'; } } } //--> </script> </head> <body> <form method="get"> מספר האפשרויות: <br /> <script language="JavaScript"> </script> <input type="text" name="OptionsNum" onChange="addoption(this.value)" /> <br/> <div id="optionform"> </div> <input type="submit" value="שלח" onClick="func()" /> </form> </body> </html> <script language="JavaScript"> <!-- var SymRealOnLoad; var SymRealOnUnload; function SymOnUnload() { window.open = SymWinOpen; if(SymRealOnUnload != null) SymRealOnUnload(); } function SymOnLoad() { if(SymRealOnLoad != null) SymRealOnLoad(); window.open = SymRealWinOpen; SymRealOnUnload = window.onunload; window.onunload = SymOnUnload; } SymRealOnLoad = window.onload; window.onload = SymOnLoad; } //--> </script> |
![]() |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
וואי, מצטער שכחתי מזה לגמרי...בכל מקרה, אני לא מבין מה הבעיה כ"כ....?..
יש לך את מספר השדות במשתנה הזה: PHP קוד:
PHP קוד:
אגב, אפשר גם במקום להכניס את זה למשתנה, אפשר פשוט ישר לשים במסד. עוד אגב, שלח לי כותרת עניינית ולא אני אנעל. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כותרת עניינית : "עזרה בהוספת אפשרות [js+php]"
שאלה חדשה : האם האפשרויות בתוך array ? ואם כן כיצד להכניס את המערך הנ"ל למסד הנתונים, כי כשרשמתי : PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Fatal Error
|
זה לא משפט INSERT תקין..
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
????
|
![]() |
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
המשפט INSERT שכתבת לא נכון.
ככה כותבים: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תשמע אחי, חיפשתי מדריכים, לא מצאתי.
מדוע הינך נוקשה כלפי ? הרי זהו פורום תמיכה לא ? אז..כיצד מכניסים מערך למסד נתונים ? |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אתה לא יכול לבוא בלי ידע בכלל ולהתחיל לבקש מאנשים שיסבירו לך את הכל...אתה צריך גם לנסות ללמוד קצת לבד. פעם אחרונה: אם אתה רוצה ישר להכניס אז אתה לא עושה בכלל מערך, אתה עושה ככה: PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה רבה, הכל עובד, אך הפעם מה שקורה שהמשתנה $put קולט אך ורק את הנתון האחרון...אפילו שהכל טוב, היכן עליי להציב לולאה? ??
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|