|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
ערב טוב | שאלה קטנה , אשמח אם תעזרו
שלום , לפני שאני שואל את השאלה אני פונה לNiros ולכל צוות ההנהלה האחרים שפה פתחתי אשכול חדש מפני שאני חושש שבנעוץ לא יתחייסו לשאלתי וזה ממש חשוב לי אז פתחתי אשכול..אז מחילה
![]() טוב אז ככה יש לי layer כלשהו ואני מעוניין לגלות מה הערך של הפיקסלים שלו או הס"מ שלו בכדי שהליירים שאני שם בעבודה כלשהי היו שווים במידתם אז אם תוכלו לעזור לי אני יודה על כך.. תודה מראש וערב טוב.. גל |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
ctrl+r ואז זה מראה לך את הס"מ של הגבולות.
מקווה שעזרתי. |
![]() |
# 3 |
משתמש חדש
|
יש דרך לראות את הpixels? שיהיה יותר קל..
|
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
דרך טיפה ארוכה שאני משתמש בה קבוע
![]() תבחר את הלייר שאתה רוצה לבדוק, ואז CTRL + תלחץ על ה"ריבוע" של הלייר, בחלון של הליירים. ואז כל הלייר יהיה מסומן. תעשה CTRL+C, ואז תפתח מסמך חדש - הוא אוטומאט יראה לך את המידות שנשמרו בזיכרון- אם תשתמש ב preset: clipboard ואז זה יראה לך את המידות המדוייקות. מקווה שעזרתי ![]() |
![]() |
# 5 | |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אשמח אם מישהו יחדש לי בנושא עם איזה דרך מענינת לעשות את זה ![]() |
|
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עכשיו הבנתי למה הוא מתכוון כן זה בדיוק השיטה שאני משתמש, אפשר פשוט לעשות ctrl+a ו אז Ctrl+c וזה מסמן הכל... |
|
![]() |
# 7 |
משתמש חדש
|
אחרי שזה מקבץ לי את כל הדף ללייר שבחרתי זה יוכל להראות לי כמה פיקסלים בקובץ בשולחן עבודה זה גם שיטה.. , תודה רבה עזרתה לי מאוד
|
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
דרך חדשה ומהירה יותר: לוקחים את ה
slice tool ומסמנים את המשטח שרוצים לקבוע את מידותיו. לוחצים על המקש הימני של העכבר ואז: edit slice options וב dimensions יש לכם את המידות. |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
בהחלט זה דרך אפשרית עוד דרך היא פשוט לקיחת החלק מן השלם בעזרת ה CROOP TOOL
כאשר לאחר הסימון בערך, אתה יכול לערוך את המידות, כלומר יש לזה אופציות להגדלות להקטנות וכד' ואז לאחר מכן אתה מאשר שזה בדיוק האיזור שאתה צריך, ואז אתה לוחץ אנטר... CROOP... ואז זה פשוט מקבץ לך את החלק הגדול לקטן, וגם שומר לך את מה שרצית בליירים כמו שהיה מקודם, ככה אתה פשוט צריך לשמור מחדש SAVE S, חס וחלילה לעשות SAVE ולהרוס את כל העבודה הקודמת. לאחר מכן אתה עושה כבר מה שבא לך אם זה לעשות חדש או פשוט רצית לקחת את החלק הקטן, דרך קצת ארוכה, ואולי דורשת מאמץ לדיוק, אך נוחה וטובה לשימוש למס' דברים. נעול =]
|
|