![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() שלום לכולם מה נשמע?
אז ככה אחרי הרבה זמן שהאתר שלי שהיה אמור להיות פורטפוליו שלי היה עם דף של "בקרוב". ואחרי שבתקופה האחרונה יצא לי פחות לעבוד מול לקוחות והתעסקתי יותר עם בניית אתרים לעצמי בעצם . החלטתי לפתוח אתר שירכז את האתרים שלי. אני לא ממש יכול לקרוא לזה פורטפוליו או תיק עבודות. אבל זהו בעצם האתר שמיצג אותי בתור מישהו שמתעסק בבניית אתרים, עיצוב אתרים הקמת אתרים וכו'.. כתובת האתר : www.ymwd.net ![]() אשמח מאוד לשמוע את דעתכם
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מדהים גבר אהבתי
|
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יפה, אבל מי תיכנת את כל האתרים האלה?
|
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
זה בכלל לא מתאים לשים באתר תדמיתי פירסומות,ממליץ לך להוריד אותם
חוץ מזה נראה נחמד |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
מצטער יוני..
זה לא זה תיק עבודות!?? בכלל לא. אינדקס קידום אתרים כן!
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בפירוש לא! וכתבתי את זה בהודעה לא הבנתי בדיוק את כל דבריך
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
קצת מוזר לי להגיד לך את האמת יש לך עיצובים יפים ולכן ציפיתי ליותר מהאתר שלך שהיה כל כך הרבה זמן "בקרוב" מה אני יגיד לך כמו שפוינט אמר תיק עבודות לא אבל אינדקס קידום אתרים ..כן
חבר וותיק
|
יפה אהבתי
אקס מנהל
|
מאכזב... יש לך עיצובים מדהימים... אבל זה יצא חלש..
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|