|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה לגבי בחירת מערכת הפעלה.
שלום.
רציתי לשאול פה כמה שאלות לגבי מערכות הפעלה. משהו ניסה את הווינדוס וויסטה ויכול לתת ביקורת? או משהו ניסה את Windows XP Professional 64 Bit ויכול לתת ביקורת? אודה למי שיעזור פה. תודה מראש. אגב למנהלים-זה מתאים לפה ולא לפורום התמיכה ביגלל שזה לא שאלת תמיכה או משהו. אלה סתם שאלה שאני שואל את הגולשים. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ב. וינדוס וסיטה זהו מוצר עתידי אי לכך לא ניתן לקבל מידע עליו. ג. וינדוס 64 ביט מיועד למחשבים בעלי תמיכה במערכת זו, קרא עוד כאןhttp://www.microsoft.com/israel/wind...t/default.mspx Last edited by alex; 18-03-06 at 11:18.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ניסיתי את Windows Vista, לי ההתקנה לקחה 3 שעות בגלל ה256 ראם שלי, בכללי מערכת נחמדה.
לא הצלחתי להתחבר אפילו לאינטרנט.\ |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אוקיי, לפני כמה ימים ביקרתי ב Microsoft ושמה ראיתי את הגירסה המלא של הויסטה (שעדיין לא יצא לשוק) מערכת יפה מאוד הרבה שיפורים אבל לא כל מחשב יכול להחזיק את המערכת הזאת.
החומרה הדרושה כדי שהויסטה תעבוד בסדר היא לפחות 1 גיגה RAM וכרטיס מסך לפחות ג' פורס 4 המשך יום נעים, בוריס |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מועבר למקום המתאים.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אל תתקין 64 ביט, זאת טעות.
אין משחקים שתומכים בטכנולוגיה הזאת.. נכון לעכשיו תתקין רק פרופשונל קופרט אדישן. עוד מעט כשתצא ויסטה... אז גם לא הייתי ממליץ לך, אני הייתי מחכה לSP1 ורק אז משדרג. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
צודק גם אני רציתי להתקין על אך שהיא יצא אבל חשבתי זה רק גירסת ניסיון ולא הפחיד אותי כל מה שהיא צריכה כי יש לי 64 bit ואתמול שידרגתי ל1.5 זיכרון
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אמממ אני במשך זמן מסוים השתמשתי בX64 וזה היה נחמד... אבל הציק שכל פעם שאני רוצה להפעיל ישום אני צריך למצוא פאצ' ל64... אני כרגע בXP PRO ואני מחר שם MCE 2005...
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
המעבד AMD 3200 שלי יהיה 64Bit
זה אומר שאיני יכול להתקין Windows XP רגיל ולהתקין משחקים רגילים? ![]()
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|