|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אני באמצע התקנת ווינדוס xp במחשב אחר-צריך עזרה בבקשה.
שלום.
אני מתקין עכשיו windows xp במחשב אחר שיש לי. באמצע ההתקנה זה לפעמים עוצר אותה וכותב שיש קובץ שאי אפשר להעתיק ולנסות עוד פעם להעתיק או לדלג או לצאת מההתקנה. לאחר שאני עושה נסה שנית זה מסתדר. אבל זה קורא ליותר מידי קבצים כניראה בהתקנה. וזה עדיין לאהגיע ל-10% ביגלל שאני צריך לשבת ליד המחשב ולעשות נסה שנית. איך אני יכול לתקן את זה? אודה למי שיעזור. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה אומר שיש או בעיה בדיסק של ההתקנה או בעיה בדיסק הקשיח או בעיה בכונן שהוא לא מוצא את הקבצים, לדעתי תנסה להתקין דרך דיסק אחר של ווינדוס ו\או תנסה לעשות סריקת דיסק ואיחוי.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחי אולי יש איזו בעיה בדיסק כמו שאמר {alm} או שבדיסק הקשיח תעשה פירמוט מלא לדיסק הקשיח לא מהיר ואולי זה יפתור לך את הבעיה.
מקוה שעזרתי. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קרה לי הרבה פעמים.
תנסה לנקות את הדיסק, לא הולך לך, תצרוב מחדש.. ותזרוק את הדיסק. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
הצלחתי להתקין את הווינדוס.
אבל מופיע לי הודעה כמו לפני הפירמוט(פירמטתי רק כונן אחד ויש לי שנים). ההודעה היא ברקע כחול לא קשורה לווינדוס עצמו. חלק מההודעה היא. a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to ypur computer. משהו יודע מה עושים במצב כזה? הווינדוס לא עולה. וכמעט שום דבר כבר לא עולה. אודה למי שיעזור ותודה למי שעזר עד עכשיו. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עשית במיקרה פיצול חדש?
אם כן תעשה פירמוט מהיר לD אין לי כוח להסביר תצפה בתמונה מקווה שתבין.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אבל זה לא נכנס לווינדוס ביכלל.
ליפני שהווינדוס עולה יש לי את ההודעת שגיאה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
כפי שאמרו לך פה, תשיג דיסק אחר של ווינדוס ותפרמט את הדיסק הקשיח לחלוטין פרמוט מלא בשני הכוננים ואז תתקין את המערכת.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
לאחר חידוש המחשב ממצב המתנה מתקבלת השגיאה: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer... Technical information: STOP: 0x000000D1 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, כיצד נפתור בעיה זו?
עודכן: יום ראשון 28 נובמבר 2004 תופעה זו יכולה להתרחש בשל הסיבות הבאות: הנך מריץ תוכנת חומת אש צד שלישי: Sygate Personal Firewall, על מחשב אשר מבוסס Windows XP Service Pack 2 בכדי לפתור תופעה זו יש לפנות לחברת Sygate בכדי לקבוע אם קיים עדכון עבור תוכנת Sygate Personal Firewall., בכדי לקבל תמיכה טכנית עבור תוכנת Sygate Personal Firewall, יש לפנות לאתר הבא: http://soho.sygate.com/support/docum...pf/default.htm חברת Microsoft מספקת פתרונות עבור תוכניות צד שלישי בכדי לעזור לך למצוא עזרה ותמיכה טכנית עבור המוצר שברשותך. המידע האמור לעיל יכול להשתנות מעת לעת וחברת Microsoft אינה אחריות לדיוק המידע של חברה צד שלישי זו. פתרון עקיף (Workaround): אזהרה! פתרון עקיף זה, מביאאת המחשב או את הרשת שלך להיות פגיעים או חלשים אל מול התקפות של משתמשים זדוניים או תוכניות זדוניות כגון וירוסים. אנו איננו ממליצים את פתרון עקיף זה, אך מספקים מידע זה, על מנת שתוכל להטמיע פתרון עקיף זה, על פי שיקול דעתך האישי. בכדי לעקוף את פתרון בעיה זו, הסר את תוכנת Sygate Personal Firewall, ממחשבך. למידע אודות כיצד להסיר או להגיד את Sygate Personal Firewall, יש לעיין בספרות של תוכנה זו, או לפנות ליצרן התוכנה, אנו ממליצים שתעזור להגן על מחשבך האישי על ידישימוש בתוכנת Firewall (חומת-אש). אם החלטת להסיר את תוכנת Sygate Personal Firewall, אזי אנו ממליצים שתשקול את אחת מהחלופות הבאות: התקן והגדר תוכנת Firewall אחרת צד שלישי,אפשר את תוכנת "Windows Firewall" הערה: כברירת מחדל, "Windows Firewall" הינו מאופשר, כאשר הינך מתקין את Windows XP Service Pack 2. קישור : http://www.microsoft.com/israel/supp...x?s=52&c=6&n=2 חיפוש קטן בגוגל של חלק מהבעיה :| http://www.google.co.il/search?hl=iw...as+been+&meta= Last edited by Oribest; 17-03-06 at 17:24.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
ההתקנה הושלמה תודה רבה לעוזרים אבל..
דבר ראשון-תודה רבה לכולם. דבר שני אחרי ההתקנה הגירסה היא ווינדוס xp אבל הסיגנון הוא כמו של ווינדוס 98. איך אני יכול לשנות את זה? אודה למי שיעזור. אגב שאלה שחשבתי אליה- אפשר לשנות את שפת מערכת ההפעלה מאנגלית לעיברית? אודה לכם על העזרה גם בזה. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|