![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
צריך עזרה עם המערכת vBulletin
שלום לגולשי הוסט..
חברי רכש מערכת vBulletin 3.0.7 עם תרגום... יש לי בעיה שאני לא מבין איך היא מנוהלת...זה מסובך...וגם חצי מהפאנל באנגלית...ואני לא מוצא כמה דברים שם... אני צריך שתעזרו לי פרטי או פה לא משנה לי השאלה עם זה אפשרי לפי החוקים של הפורום.. 1.אז כככה אני לא יודע איך למנות מנהל שהיה כללי....אני מיניתי את המשתמש אבל יש לו לוח בקרה מוגבל והוא באותו רמה כמו של המשתמש הראשון.. 2.אני רוצה לדעת איך לשנות בהגדרות שהיה אפשר לשים חתימה בפרופיל(תמונה) 3.לשנות את מספר התווים בהודעה כי עם אני רושם משהו כמו 3 תווים הוא לא נותן לשלוח ... 4.גם איך להגדיר שהיה סקר.... 5.גם איך לשנות את מס' השניות בן כל הודעה ששולחים הוא מוגבל ל30 שניות אני רוצה להפחית את זה... וזהו חחח אני יודע שזה הרבה שאלות... תודה למי שעוזר.. עם משהו רוצה להסביר לי במסנגר noam3386@bezeqint.net בתודה ירין |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שהוא מתורגם חלקית... וקוראים לפורום הצעות ובקשות שונות ולפי מה שהבנתי אסור לדבר על כסף קל ....לא על מערכות... אז בבקשה שמישהו יעזור לי במקום להתיחס לפרטים שוליים |
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
זה גם המערכת של HOSTS....
אז מה אסור לתת לינק ל HOSTS.?..... גם המערכת של הוסטס היא מוכנה
הקדוש ברוך ה' =]
|
שלום לך,
אין לדבר על פורומים וכד'. ערוך את ההודעה. המשך יום נעים.
|
|