![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שינויים בעסק serv-in.com .
אחר צהריים טובים גולשי הוסטס ,
רצינו להודיע לכם על שינויים המתחוללים בserv-in.com . בימים אלו ממש אני וחגי נכנסנו יחד עם עמיטל לעסק . נכון להיום אנחנו 3 שותפים - בלבד . בנוסף איתנו נכנסו עוד מספר תומכים שיעשו את המירב ע"מ לרצות את הלקוחות . בנוסף אנו עובדים כרגע בעזרת חגי על מספר פרוייקטים של אפליקציות מסויימות פרטיות של העסק ואנו מתכוונים לספק אותם - בחינם - ללקוחותינו כל עוד הם לקוחותינו. אנחנו נספק לרייסלרים מערכות שיעזרו להם לנהל את העסק בצורה הטובה ביותר . בנוגע ללקוחות הפרטיים - עדיין - לא חשבנו על משהו שנוכל לפתח עבורם אך נחשוב ונפתח . נכון להיום התומכים בעסק שנכנסו איתי : * דור - מנהל servland לשעבר , בחור באמת טוב ואוהב לעזור . * אבי - אחד האנשים הכי טובים שאני מכיר , עוזר לי בכל דבר קטן ומשקיען רציני . * שגיא - גם כן הוא אחד האנשים הנחמדים ביותר שאני מכיר . שלושתם כרגע נכון להיום נכנסו יחד איתי לחברה - כתומכים טכניים . אנחנו מקווים להמשיך ולהגדיל את מרחב התומכים והנציגי מכירות . בימים אלה ממש אני במשא ומתן עם בחור שיציג אותנו במקומות שונים ומשונים . עוד דברים כאלה או אחרים ישונו בימים הקרובים ואנחנו מקווים שרק נגדל . תודה על הקריאה והמשך יום נעים . בברכה , מנהלי serv-in.com : מאור , עמיטל וחגי . |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|