|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בקשה קטנה ממשתמשים המפרסמים כתבות וסיקורים.
שלום לכולם
![]() לאחרונה אני רואה שהרבה מאוד משתמשים מפרסמים פה כתבות וסיקורים מאתרים אחרים(לפעמים גם לא, אבל פה מדובר על אתרים אחרים), וכמובן שהדבר הוא טוב מאוד וחיובי. הרי לא סתם שם הפורום הוא "דיבורים וסיקורים". הבעיה(הקטנה) היא שהמשתמשים מפרסמים פשוט לינק לכתבה באתר אחר. לכן אנחנו(צוות ההנהלה) רוצים לבקש ממכם, שתפרסמו את תוכן הכתבה באשכול שלכם, או לפחות תקציר של כמה שורות בנושא הכתבה. וכמובן, באשכול תצרפו קרדיט לאתר ממנו הגיע הכתבה(כמובן לא פורום מתחרה או אתר עם מערכת מוכנה) + לינק לכתבה עצמה באתר. תודה רבה, והמשך סוף שבוע נעים, צוות ההנהלה ![]()
# 2 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
טלו'ש שמן שלי תן קרדיט לרפי :|
עכשיו ברצינות, טל צודק אנחנו צוות ההנהלה עשינו בדיקה ומצאנו מס' לא קטן של כתבות כאלה. טל תנעץ :]]
# 3 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
הנה דוגמא: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=17092 *אני דיי בטוח שזה מועתק מאיזה אתר...
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
*קרדיט לרפי
מספיק? חחח סתם ![]() אממ אין צורך לנעוץ, זה דיון לכמה ימים וזה לא חוק או משהו. זה פשוט בקשה קטנה מהמשתמשים, שיהיה קצת סדר בכל הכתבות ![]()
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין בעיה...
בכל מקרה מה שאני עשיתי עד עכשיו זה אני הכנתי... בקרוב אני יכין סקירה על הפלאפון SAMSUNG S342i |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
צודק במאה אחוז!
גם אני רציתי להעיר על כך, לא סתם לפרסם סיקור עם קישור לכתבה או כל דבר אחר, גם להביע דיעה אישית, לתקצר קצת, לתת קצת עניין לסיקור.
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
זה היה רעיון שלי
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|