|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חיי התיכנות שלי, סיכום, דעות ולסיום כמה עבודות.
שלום לכולם, אז ככה, במשך המון זה (כחצי שנה) תירגלתי ובניתי מערכות ב PHP.
לצערי, בכל הזמן הזה ברשותי רק 4 עבודות, שכל השאר הם רק ניסוים שנמחקו, וגם בנוסף זמני הוא קצר. לאחר החצי שנה הזאת, אני מרגיש שאני מוכן כבר לצאת ולתכנת מערכות טיפה יותר רציניות, כמובן בתשלום. יש לציין, שכל המערכות שבניתי עד לכאן, היו מזמני החופשי, ולא היו מיועדות לשום לקוח ספציפי, אך עבודה מסוימת שלי הייתה מתוכננת לאח ואחות שבאו אלי במטרה לעבודת תיכנות, עד שכולם התלוננו שהם צמד חמד, ומאז הפסקתי לעבוד על המערכת, אך באותו הזמן היא הייתה כבר גמורה ככה שזה לא רלוונטי, יש לציין שלא דרשתי שום תמורה על העבודות שלי, עבדתי אך ורק בחינם על מנת לתרגל את עצמי. אז כמו שאמרתי, אני חושב שאני מוכן לצאת ולתכנת מערכות יותר רציניות, ושוב, כמובן שבתשלום, אך זאת תיהיה החלטה שלכם, ולכן פתחתי את האשכול הזה. עוד כמה דברים שצריך לציין, כל דף ודף בכל מערכת שאני בונה הוא בתקן XHTML 1.0, אצלי דף לא בתקן זה כמו חילול שבת. עוד משהו שצריך לציין הוא, שכל מערכת היא מאובטחת 100% נגד הזרקות כתובת, הכוונה, שלא משנה מה תעשו לכתובת, תשנו משתנים, תמחקו, תוסיפו, רק יגריעו את המצב וגישה לאותו דף תיחסם או אתה תועבר אוטומטית לדף הראשי. אז בלי יותר מדי דיבורים, הינה המערכות שלי: אתר חניבעל - מערכת מאוד מורכבת מבחינת אבטחה, כל פיפס קטן בכתובת ותועבר לעמוד הראשי, כל הזרקה או ניסיון חדירה יסתיים בכישלון, המערכת כוללת התקנה חמודה, אשר ניתן לראות אותה בגירסת דמו כאן (הסיסמא היא 123456).[תנסו בהתקנה לעבור ישר לשלב 2 ע"י שינוי המשתנה step בכתובת, ומה תגלו? תחזרו לשלב 1. אותו דבר גם באתר עצמו של חניבעל וכל המערכת, וגם תנסו לרשום סיסמא שגויה ותיראו מה קורה, ועוד משהו אחרון, ההתקנה היא באנגלית ברמה גבוהה מאוד ![]() מערכת הורדות - כרגיל, מערכת מאובטחת 100%, כל פיפס קטן והמערכת קופצת עליך ומעבירה אותם לקובץ מיוחד שמטפל בעניין, מה שאהבתי כאן הוא שהוא סופר כמה פעמים נכנסת ומזהיר או נותן באן בהתאם, כאן כשהוא אומר שהוא נותן באן זה נכון, אבל זה לא משפיע על האתר כי חלק זה לא סיימתי, עוד דבר מאוד בולט במערכת הזאת היא שהיא 100% אנגלית ועברית ברמה גבוהה! כמו כן לכל הורדה יש שפה משלה, זאת אומרת, שהדף מיושר בהתאם לשפה הנבחרה, השפה של הכפתורים היא בהתאם לשפה הנבחרה וממש כל העמוד הוא מתורגם ומיושר בהתאם! ועוד משהו, דבר ראשון, יש למערכת כמה שלבים להורדה, ויש הסכם קטן, שגם הוא מתורגם בהתאם לשפה, ובנוסף לכך, המערכת יודעת אם ההורדה היא משחק/תוכנה/סרט, ונותנת לך משפט בהתאם, כגון: "הורדה ושימוש במשחק זה היא באחריותך בלבד." דבר שני, שיש שני פרוטוקולים של הורדה, HTTP ו ED2K שזה פרוטוקול האימיול. ניתוח אימייל - זו לא בדיוק מערכת, אפשר לקרוא לזה סקריפט, כאן אין שום משתנים בקובץ ולא שום סיבוכים, מערכת ממש פשוטה של ניתוח האימייל [היה במקור תירגול של הפקודה explode] דירוג תמונות - מערכת מאוד חמודה אך לא ממש גמורה, גם כן האבטחה היא 100% וכל פיפס קטן המערכת קופצת עליך [אבטחה דומה מאוד למערכת של ההורדות] אוקיי, זהו זה ![]() ![]() Last edited by LosNir; 04-03-06 at 00:15.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאד!,
יש עתיד. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
מערכות מאוד נחמודת ולדעתי אתה צריך עוד קצת להשתפשף...
וגם יש לי המלצה שבאתר עם הדירוג תמונות תשתמש בפונקיצה round()
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
פשש יפה אחי
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
כל המערכת מאוד בסיסיות. שום מערכת איננה מרהיבה או ברמה למכירה.
בנוגע לתקינות: במערכות כל כך פשוטות וחסרות עיצוב או מבנה גדול ורציני זה באמת שלא בעיה. תקינות באתר ענקי ורציני זה כבר קצת יותר קשה. בנוגע לאבטחה: אין מקום להתחבר, ככה שזה לא אבטחה. בנוגע להזנת מידע שגוי, מכיוון שהמערכות בסיסיות, הדבר היחידי שמועבר בכתובת הוא הID ולכן מאוד קל להגן על כך. בתור מתחיל אתה לא רע בכלל. בהצלחה בהמשך הדרך ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
PHP קוד:
בהצלחה בעתיד..!
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
חבל שלא הסתכלת אבל העברת נתונים זה לא רק ID. דווקא בעבודה הראשונה יש כבר עיצוב שזה טיפה יותר קשה. אין מקום להתחבר? אתה מתכוון מסד? כל המערכות עובדות עם מסד חוץ מעבודה 3. אני מתבקש לקרוא את כל מה רשמתי, כי אם לא, התגובה לא רלוונטית. Last edited by LosNir; 04-03-06 at 00:35.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() אני יודע שלא התכוונת למכור אותן. הכוונה שלי שאם כעת זוהי הרמה שלך, אתה עדין לא ברמה למכירה. קח עוד קצת זמן לעבוד על מערכת ניהול תוכן רציניות. בעבודה הראשונה זה חתוך בIMAGE READY וזה עיצוב מאוד בסיסי ומלבני אשר בו משתנה רק אזור אחד. תנסה ליצור אתרים שלמים. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
המממ, עדיין לא הבנתי מה הבעיה שזה חתוך בתוכנה? עדיין ה HTML הוא שלי, פשוט ה IR הוא עושה לי את הטבלה, ואני לא מאמין שבנאדם יכול לעשות את זה לבד. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|