|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שאלה לגבי מערכת דירוג שאני בונה =]
המממ אז ככה, אני התחלתי לבנות מערכת דירוג, ואני כרגע ב 2%.
נתקעתי בקטע שהוא חישוב הדירוג, שהוא בעצם הדבר הכי חשוב ומרכזי במערכת. המסד שלי בנוי ככה: קוד:
###### DB NAME: images ###### | - id [TYPE: int | length: 5 | AUTO INC] | - title[TYPE: text] | - des [TYPE: longtext] | - url [TYPE: text] | | | VALUE TOTAL = 4 ###### DB NAME: replays ###### | - id [TYPE: int | length: 5] | - name [TYPE: text] | - text [TYPE: longtext] | | | VALUE TOTAL = 3 ###### DB NAME: rank ###### | - id [TYPE: int | length: 5] | - num [TYPE: int | length: 1] | | | VALUE TOTAL = 2 ![]() הטבלת ranks מכילה את הדירוג, הכוונה שנגיד יש שורה אחת בטבלה וה ID שלה הוא 4 וה NUM הוא 5, אז זה אומר ש"הצבעתי" לתמונה שהערך של ה ID שלה הוא 4 והצבעתי לה 5. עכשיו הקטע שחישוב דירוג הוא כמו ממוצע (למי שלא יודע, מחברים את כל ההצבעות של האנשים מאותה תמונה, ומחלקים בכמות ההצבעות), אז עכשיו אני לא יודע איך מחברים את כמות ההצבעות שבכל השורות שהקצבתי להם ID מסוים ב WHERE, ואיך אני יודע כמה שורות הוא ספר? תודה ![]() Last edited by LosNir; 03-03-06 at 19:02.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
PHP קוד:
PHP קוד:
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
והמממ אני לא חושב. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אפשר לעשות את החיבור של כל השדות בדרך הרבה יותר קלה, והרבה הרבה הרבה יותר יעילה מבחינת יעול המערכת לפי איך שכתוב פה:
http://www.hosts.co.il/forums/showpo...92&postcount=4 ע"י SUM. זה המבנה: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |