|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
בעיה שיש לי במחשב אני חושב זה וירוס כנסו שניה
אני במחשב מתכתב באייסיקיו גולש באינטרנט פתאום המחשב ניתקע יענו לא זז אני לא יכול להזיז את העכבר והמסך קפוא זה קרה פעם אחת אמרתי חפיף נעשה ריסט אחרי זה זה קרה שוב אמרתי נחכה אולי זה השתחרר הלכתי לישון אחרי 3 שעות התעוררתי עדיין היה קפוא כזה עשיתי ריסט ועכשיו כל כמה זמן זה בא לי וכמעט בבוקר שברתי את המחשב זה מעצבן אותי רצח ואני לא יודע מה זה
|
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מתן אתה מספיק זמן פה כדאי לדעת את החוקים, מועבר לפורום המתאים ויש לך אזהרה.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אני לא יכול לערוך אז אני ירשום עוד הודעה
בנוסף לבעיה שרשמתי למעלה המחשב גם עושה ריסט מעצמו פעם ב יומיים בערך ועכשיו זה פעם בשעה ולפני שעה זה היה כל פעם שהדלקתי תמחשב היה עושה ריסט כל פעם עכשיו הוא נירגע קצת מה זה יכול ליהיות??? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
גם המחשב שלי עשה לי ריסטארט שהוא נפתח ורשמתי לו בהפעלה shutdown -a ואז זה לא עשה תריסטארט עד שנימאס לי והתגברתי על זה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Guest / אורח
|
מתן,
אני יודע מה הבעיה.. גם לי זה היה קורה לפני שבוע שבועיים. הורדתי תוכנה, שמסדרת הכול בכפטור אחד. דבר איתי באיסיקיו, אני יביא לך את התוכנה ויגיד לך איך לסדר. יום טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אוקיי משה שלחתי לך בפרטי את האייסיקיו שלי תכנס אליי
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
תעשה קליק ימני בשולחן עבודה->מאפיינים->שומר מסך->צריכת חשמל->תבדוק עם הכיבוי דיסקים קשיחים מסומן על 'לעולם לא'.. עם מסומן על 'לעולם לא' אני כבר לא יודע מה הבעיה.. עם מסומן על משהו אחר תשנה ללעולם לא.. הקפצתי,ממש מצטער אנשים ![]() Last edited by Hard Knock; 07-03-06 at 23:33.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
גם לי זה קורה, המחשב פשוט קופא ולא זז ...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|