|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אנשים חכמים.. הנה גם עלי הלשינו..
גוגל הורידו לי את החשבון אפילו כבר דיברתי איתם בעבר כי לא הלשינו שזה אתר בעברית שמפרסם
אלא שאנחנו גורמים לאנשים להקליק על הבאנר , כמובן שזאת חרטא אחת גדולה.. ומישהו גרם להם להאמין שיש לנו קליקים מבורקים באתר.. אני מקווה שיחזירו ת'כסף והכל אחרי שאני יסביר לי.. אישית אם לא אני ינסה לפחות לגלות מי זה כי אני כמעט בטוח ב100 אחוז שאני יודע מי זה.. ובאמת חבל.. |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
חבר מאוד שיש תאנשים האלו..
"מי שמקנה ממך - בסך הכל רוצה להיות כמוך". |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
חבל מאוד..
היה לי שמה סכום תלת ספרתי.. ולא לא 100 דולר.. יותר.. הרבה יותר.. ניסיתי לשמור על פרופיל נמוך לצד כל האנשים בהקשר לרווחים אבל זה זיין אותי בסוף.. נראה מה גוגל יגידו.. |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מכיר את ההרגשה מנסיון \=
לפעמים הקנאה גורמת לדברים ממש לא יפים. ופשוט חבל לראות אנשים שנהנים מהדברים האלה.
משתמש - היכל התהילה
|
לטובתך, במקרה הכי הכי טוב יחזירו לך את החשבון . את הכסף בחייים לא יחזירו ...
אל תסתבך עם אנגלית והודעות ארוכות .. זה ממש לא עוזר . אני כמעט סגור על זה שזה מחשב ולא בן אדם שעונה ... אז במקום לריב איתם .. פשוט תפתח חשבון חדש . (אם אתה באמת רוצה ..) |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
גם לי היה סכום נכבד מאוד (מעל 100$) בחשבון ולא הפסקתי לקחת אותו והם סגרו לי תחשבון.... \:
משתמש - היכל התהילה
|
תגידו, אתם מאמינים שגוגל מחזירים למפרסמים את הכסף של החשבונות שהם סוגרים ?
לדעתי הם סוגרים ת'חשבון ולוקחים את הכסף . |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ופשוט "תכה אותו" בשפה היפה =] חחח... סתם :/ ממ...אין לך מה לעשות... תנסה להרשם בשם אתר אחר.. |
|
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |