|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מישהו יכול להביא שם של עורך PHP טוב?
הכל בכותרת
# 2 |
חבר מתקדם
|
בעיקרון אתה יכול לכתוב עם הכתבן הפשוט והמוכר לכולנו, אין ממש הבדל בין זה לבין כתיבת קוד בתוכנה אחרת.
אם אתה כבר רוצה קצת יותר נוחיות, מהירות ויעילות אני ממליץ לך לעבוד עם Macromedia Dreamweaver 8 שמאפשר גישה ישירה ונוחה לכתיבה בכל שפות התיכנות (צד שרת במקרה הצורך, לא יודע אם מדובר על צד לקוח).. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני הייתי ממליץ לך על PHP Designer 2005 תוכנה חינמית להורדה ..
# 4 |
חבר בקהילה
|
Notepad++ - מומלץ ביותר!
עורך הרבה מאוד שפות תכנות, ביניהן PHP. צובע את הקודים. הוא גם חינמי! החיסרון היחיד הוא שאם בהתקנה בוחרים את שפת התוכנה לעברית, זה יציג את הכל מימין לשמאל כולל את הקוד, במקום משמאל לימין, ככה שאם אתה רוצה לראות את הקוד בצורה תקינה, תתקין את התוכנה בשפה האנגלית. קישור להורדה: http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=2189
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
# 6 |
חבר וותיק
|
אני מתכוון שאני יכול לערוך בPHP וישלים פקודות וכאלה כמו שיש ב C# מי שמכיר באותו הסיגנון
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
zend studio תוריד את הגירסת נסיון.
# 8 |
חסום
|
EditPlus 2
הוא העורך הכי טוב שקיים, הוא אינו חינמי אבל תוכל למצוא באתר הרשמי של החברה גירסת ניסיון של 30 יום. הוא תומך בכל השפות |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|