![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אם כל אחד יתחיל לפרסם עסקים שלא ברור אם הם רשומים או לא, לא יהיה ניתן לאכוף את החוק הזה בפורום. זאת הסיבה, ואני מסכים איתך שהיא מגבילה את חופש הביטוי של חברי הפורום, אבל הכוונה היא טובה. |
|
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אני מבין שיש לך אי הסכמה עם חוקי הפורום, אבל אלו החוקים וכאשר אתה משתמש בפורום הזה, אתה מסכים לקבל עליך את חוקי הפורום ולא לעבור עליהם. פורום הוסטס נמצא ברמה גבוהה מבחינת המבקרים בו והמנהלים שבו ואנו מקפידים על שמירת החוקים על מנת שמבקרים כמוך ואחרים יוכלו לבצע את ההזמנות שלהם לשירותים בלב טיפה יותר שקט (לאו דוקא שקט לגמרי Caveat Emptor) אך לפחות יוכלו לדעת שהעסקים והחברות שמציעות את שירותיהם פה, טרחו להציג אישורי מע"מ ועברו רישום ראוי. צר לי לשמוע שרמת הפורום אינה מספקת אותך, אך לדעתי אין להנחה הזאת שום בסיס למעט תיסכול אישי שלך שהודעה שאתה פירסמת צונזרה ותוקנה לאחר שעברה על חוקי הפורום.
# 7 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
כן, לפי מה שאני רואה שאני מדבר עם בעלי חברות - יש מעל 5 חברות שיש להם ריב פרטי איתך\KEYTEKK - וככל הנראה "אסור" לפרסם אותם.
לדעתי החוקים ממש חוקים גרועים, אבל זו דעתי - נקווה שעכשיו אני לא יקבל באן על זה שאני מביע דעה - כמו פעם קודמת (תודה ל KEYTEKK). |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|