|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[בעיה במחשב] כשיש עומס, המחשב פשוט נתקע.
יש לי בעיה..כשאני מפעיל משחק מסויים או הרבה תוכנות שגורמות למחשב להתאמץ, אז הוא עושה רעשים כאילו שהוא מהתחל את עצמו (רעש כמו ששומעים בריסט) ואז הרעש חוזר על עצמו כמה פעמים עד שהמסף קופא והמנורה האדומה למטה (במארז) דלוקה בצורה רצופה.. וכמובן הוא נתקע לגמרי! מישהו יודע מה הבעיה אולי?
*חבר שלי ביקש ממני לפרסם.. אשמח אם תעזרו לו ![]() תודה ![]()
משתמש - היכל התהילה
|
לי היה את זה בעבר.. שאל אותו אם זה תקע לו גם את העכבר, כלומר הוא לא יכל להזיז גם את העכבר?
אם כן, מצטער.. אני ניסיתי כמעט הכל ורק.. פרמוט ![]()
משתמש - היכל התהילה
|
צריך להיות מהנדס טילים כדי לפתור את הבעיה =\
"הרבה תוכנות שגורמות למחשב להתאמץ" זה סך הכל מחשב, שיכבה מספר תוכנות והכל יהיה בסדר. תוכנות לא חשובות כמו איסי או מסנג'ר, כל מנהלי ותוכנות ההורדה, אם זה עדיין לא עוזר גם את האנטיווירוס. בקיצור, Start RUN msconfig שם ב startup לבטל דברים שהוא יודע מה הם! ושהוא לא צריך שיעלו כל פעם עם המחשב. בהצלחה. |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
לי נראה שזה סתם , תבדוק את המאורר ותנקה אבק..
גם לי הייתה הבעיה הזאת וככה פתרתי אותה |
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
זה לא מה שהתכוונתי..אני מדבר גם על משחקים ועל תוכנות פשוטות שבעבר פעלו לי חלק במחשב..והיום המחשב ממש סוחב עד שהוא ניתקע..וניקיתי אותו כבר..(מספייוורים ודברים כאלה) לא עזר.. ובקשר לאבק במארז אולי באמת זאת הבעיה..אני אנסה תודה רבה =] |
|
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני אגיד לך את האמת? זה נראה לי בעיית זכרון או בעיית מאיץ גראפי...
שיבדוק את הזכרון בעזרת התוכנה memtest86 ואם הוא מקבל ארור אפילו אחד זו בעיה בזכרון... אם לא שיודיע לך וציין זאת פה. |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
וגם אני חושב שזה הבעיה, או שיש עוד אפשרות, יש קבל נפוח על הלוח אם שהוא גרם למחשב לקפוא... כן כן ממש לקפוא, העכבר לא זז המחשב לא זז והנורית למטה נשארת דלוקה, בדיוק אותם הבעיות. בסוף גיליתי שהיה לי קבל נפוח על הלוח אם, אז ישר קניתי לוח חדש והמחשב פעל (ועדיין פועל) כמו בובה ![]() |
|
![]() |
# 8 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
אבל קצר בלוח גורם לתופעות אחרות... |
|
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ואני ממש מתכוון קבל נפוח, או שאולי במונח אחר, קבל נוזל, בכל מקרה אלה היו התופעות ולאחר שהחלפתי לוח אם הכל עובד סבבה. |
|
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
גם לי הייתה את הבעיה הזו..
המחשב שלך כנראה חלש מידי.. תוסיף עוד זיכרון.. או שפשוט תחליף אותו אין ברירה.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|