|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
סיקור ובקשת דעה על profitfrommails:
לחבר'ה המתלבטים והמתעניינים,
באתר לוחצים על פרסומות תחת Paid2Click ומרוויחים בסביבות ה-5$ עבור כל פרסומות, יש כאלה פרסומות ב-100$ ולפעמים מקבלים גם מיילים עם כתובת שנכנסים אלייה ומרוויחים 100$. הקאטץ' פה זה שאתה לא יכול להוציא את הכסף עד 10,000$, וברגע שהצלחת לגייס כזה סכום הם שולחים אותו לחשבון Paypal.com שהגדרת בהרשמה ( 30 מיום הבקשה ). ממ, דבר ראשון רציתי לדעת אם מישהו פה ניסה את האתר הזה וקיבל כסף, ודבר שני למתעניינים - יש קישור להפנייה להרשמה: ----- נערך וצונזר -- אסור לפרסם אתרים של רווחים של כסף קל -- נא עיין בחוקי הפורום -- סעיף 12 ד שהוא ממש ספציפית מתייחס לזה. קיבלת אזהרה ואתה מתבקש לא לעשות זאת שוב ---- (אני לא מתכוון לעבוד עלייכם, כאשר אתם נכנסים לקישור למעלה הוא מוסיף לי כסף על כל משתמש שנרשם מכוון שאני הפנתי אותכם. הודה מאוד למי שהרשם דרך הקישור. מי שלא מעוניין להרשם דרכי מוזמן: לחץ כאן) בכל מקרה, מקבלים 100$ מתנה בהרשמה. יש ימים שהעניינים רצים קצת לאט מבחינת פרסומות אבל אני הצלחתי לגייס ב-13 יום: $ 785.3080. שלחתי 2 חברים להרשם. לנרשמים: תמלאו פרטים אמיתיים, בבחירת קטגוריות שאתם מתעניינים בהם תבחרו הכל = יותר פרסומות ללחוץ עלייהם. תחת ה-Referral Links תשלחו חברים שלכם להרשם זה יוסיף לכם כסף מידי יום. תחת Paid2Click תלחצו על כל פרסומות בנפרד, חכו עד שיגמר הזמן שנקבע, צאו מהחלון וכנסו לפרסומות הבאה אל תנסו לרמות זה לא עובד. למתלבטים: האתר ידידותי מאוד, ממשק מהיר וקל, חסר ספאם לחלוטין, לא תקבלו לדואר איימיילים שלא תרווחו עלייהם כסף וגם כמות המיילים שמרוויחים עלייהם משהו זה פעם בשבוע וחצי בממוצע. בשביל להשיג מקסימום של 10,000$ צריך השקעה יומית של 5 דקות, רק תראו את האתר לחברים קרובים שלכם והם ישר ירצו להרשם. אם אתם מתכוונים לשלוח אנשים להרשמה, אל תסתירו מאיתם שעל כל הרשמה שלהם אתם מרוויחים כסף. גם אם האתר לא עובד סה"כ בזבזתם 5 דקות ביום ותמיד ניתן לבטל את החשבון שלכם. עכשיו השאלה האמיתית, מי הרוויח מפה כסף?
חבר מתקדם
|
תשמע לי, האתר הזה הוא אתר אשר רק מרמה אותך, שתגיע ל- 10,000$ הסיסמה שלך תשתנה לפתע ואין מענה מהאתר.
יש אתרים שבאמת משלמים, מנסיון אני מדבר איתך, האתר הזה הוא במקום הראשון והמפוקפק ברשימה השחורה של האתרים מהסוג הזה. כל האתרים האלה שאתה רואה שמביאים תשלום של יותר מ-25 סנט על אימייל = מרמה! אתרים שבאמת משלמים? ----- נערך וצונזר -- אסור לפרסם אתרים של רווחים של כסף קל -- נא עיין בחוקי הפורום -- סעיף 12 ד שהוא ממש ספציפית מתייחס לזה. קיבלת אזהרה ואתה מתבקש לא לעשות זאת שוב ---- זה רק אתר אחד מרבים, אתה נרשם ויש לך משימות לביצוע, הקלקות, הרשמות לאתרים, פתיחת אימיילים ועוד אך אין תשלום יותר גבוהה מ-25 סנט. האתר אגב גם זמין בעברית, עד כמה שאני יודע הוא של שני ישראלים. אתה יכול להירשם ולהזין לו E-GOLD, שם המגבלה היא קטנה, 0.100$.. אני מנסיון קיבלתי משם תשלום לחשבון ה- EGOLD שלי, לוקח קצת זמן עד שמקבלים את התשלום אבל בסופו של דבר מקבלים אותו. אני בחום ממליץ לך לבדוק את הרשימה השחורה ואת הרשימה ה"נקייה" של האתרים הללו. ישנו פורום ישראלי המתעסק אך ורק בנושא הזה, תוכל למצוא שם מדריכים, את הרשימה השחורה וה"נקייה", עזרים ועוד מלא דברים..! כתובת הפורום: אסור לפרסם פה לינקים למערכות מוכנות. מקווה שעזרתי לך. מוטי. Last edited by Alm; 12-02-06 at 12:44.. |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
שמע יאיר, אם הוא ברשימה השחורה לא שווה אפילו להירשם! זה יגרום לך לבזבז סתם חמש דקות ביום, לא?
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
חבר שלי התנסה באתר ואמר שקיבל אתם עושים צחוק ? יש לי שם 8 אלף עוד 2000 אני מקבל ונראה זה קולה 5 דקות
![]() בכל מקרה אם יעבדו אלי חבל להם על הזמן ![]() ![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
או קאיי אם כך גם אני אנסה - אני ארשם דרכך יאיר
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
תקשיב, אם בא לך ... תעשה .
יש לי 4 ילדים בשכבה שניסו את זה, הגיעו ארבעתם ל-10,000$ . לארבעתם נסגר החשבון . עוד משהו, מישהו פה הראה צ'ק, הצ'ק מזויף .. בוודאות . עוד מישהו הראה פה ת'פאנל ב-PayPal, כנ"ל - זיוף . כי היה רשום 10,000$ עגול, וצריך לקבל משהו כמו 9550$ בגלל העמלות . תחפש בגוגל ת'שם של האתר .. ותבין . באמת ... לא כדאי לך להרשם - אבל תעשה מה שבא לך ... |
![]() |
# 7 | |
|
ציטוט:
אבל לכו תדעו אולי זה אמיתי? ודר"א זה יוצא 10,000$ עגול בגלל שאתה עקרונית מרוויח יותר מ-10,000$ שאתה עושה צ'ק האוט. מקסימום אם האתר לא עובד, כמה כבר הפסדתי? 5 דקות?
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל אולי באמת שווה לנסות . הם חייבים לת פעם ב- כדי להיות אמינים לא ? |
|
![]() |
# 9 | |
|
ציטוט:
# 10 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תפרסם פה את התשובה כדי שגם אנחנו נדע... מקסימום אני לא אשקיע!
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|