|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
3 השירים האהובים עלינו
שכל אחד ירשום את 3 השירים האהובים עליו באנגלית ו3 הכי אהובים עליו בעברית
זה ההזדמנות שלנו להראות קצת מהאופי שלנו - לפי השירים שאנחנו שומעים וגם להכיר זמרים ושירים חדשים ...אז תהיו קצת מקורים ואל תרשמו בריטני ספיריס ![]() Last edited by בן.נ.; 08-02-06 at 17:37.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
קשה לבחור..
תעתועים - דיימונדז הלב שלי נשבר - דיימונדז פרח באביב ובאנגלית.. Kelly Clarkson - Because of you Kelly Clarkson - Breakaway For your love
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אנגלית :
1.Air Supply - Making Love Out Of Nothing At All 2.Bob Dylan - Hurricane מי שיודע אנגלית טוב וכבר חווה את האהבה ![]() עברית : 1.שיר לוי-בית קפה קטן 2.שייגעצ - את דומה לכלב 3.משינה - בלש דטקטיב Last edited by בן.נ.; 08-02-06 at 17:52.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
Korn - Throw me away
Lenny Kravitz - Fly Away A Perfect Circle - Passive |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
Cradle of filth - From the cradle to enslave
Disturbed - Land of Confusion Orphaned Land - Norra El Norra (Entering The Ark) אלה האהובים עלי בזמן האחרון, כמובן שיש עוד אבל אתה אמרת שלוש ![]() MeTaL FoR EvEr |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
Skazi - Anarchy
Infected Mushroom - i Wish ( Skazi Brutal RMX ) Darin - Step Up
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
sean paul- breakout
50cent- hustlers ambition pink- stupid girl _______________________ פריסטייל מעסק שחור- סאבלימינאל והצל אמממ.... זה השיר היחידי שאני שומע בעברית ^^
# 8 |
הוסטסניון
|
קשה לי לבחור סתם ככה 3 שירים האהובים עליי...
יש תקופות שX זה השיר האהוב עליי ויש תקופות עם שירים אחרים... בכל אופן, יותר נכון לעשות 10/20 שירים אהובים ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
יש הרבה שירים שאני אוהב אז אני אלך לפי זמרים ולהקות:
ישאליים: עמיר בניון בית הבובות עיברי לידר (ועוד כמה, חלקם מזרחיים - אבל אלה הכי הכי). לועזיים: Green Day Linkin park Blink 182 (יש עוד כמה בינהם ראפרים אבל אלה הכי הכי) |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
1. Linkin Park (Meteora) - Breaking The Habbit 2. Evanescence (Fallen) - Bring Me To Life 3. Linkin Park (Meteora) - Numb (/Encore) 1)שירי מימון (שירי מימון) - אהבה קטנה 2)שירי מימון (שירי מימון) - Henree's Mix - לאן שלא תלכי 3)רוני (לא עוצרת) - אדוני |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|