![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
תלונה על X-ray
ממש מגעיל מה שהוא עושה.
בפורום "בקשה והצעת איחסון בחסות ואיחסון חינמי". פתחתי אשכול שעבר על חוק בפורום (קישור: http://www.hosts.co.il/forums/showth...ewpost&t=15194), הכתובת צונזרה, קיבלתי אזהרה והאשכול ננעל. משתמש נוסף פתח אשכול דומה, (קישור: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=14955), הכתובת צונזרה וזהו. למה אני קיבלתי אזהרה ונעלו לי את האשכול, ומשתמש אחר לא קיבל אזהרה, ולא נעלו לו כלום? אני מקווה שיש פה רק אחד כזה, אם יש פה כמה כמו הx-ray הזה, הקהילה פה במצב קשה. |
![]() |
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
מאיפה אתה יודע שהוא לא קיבל אזהרה??
אני לא יכול להגיד לך מה אני רואה, אבל אני רואה שאתה טועה. ואני עוד רואה שאתה הולך לקבל עוד אזהרה שפתחת אשכול תלונה על מנהל, קרא חוקים. תתלונן על מנהל אצל אחד מהמנהלים הראשיים. שלח לו הודעה במייל/הודעה פרטית. אסור לפתוח אשכול בשביל זה. |
![]() |
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אני בספק אם לא יביאו לך אזהרה על הפתיחה של זה...... |
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
מצדי שיביאו לי עוד אזהרה,
הוא שכח לנעול 2 אשכולות, ואת שלי הוא דווקא נזכר לנעול. אוקיי, שיהיה. |
![]() |
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אפשר לחשוב, לא נעל....שכח.....אני גם שוכח לנעול לפעמים כי זה ממש לא נוח במערכת הזאת... תפסיקו כבר לחשוב כאילו אתם תמיד מוזנחים ותמיד נטפלים אליכם...... חלאס.... אם הוא לא היה מקבל אזהרה מילא...אבל הוא קיבל אז חלאס כבר... |
|
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הבנתי איזה אנשים יש פה. תאמין לי אם זה היה קורה לך, היית משתגע. |
|
![]() |
# 7 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
נו באמת שאני לא מבין את זה,אי אפשר לפנות אלי בפרטי ולשאול?
מאחר וההודעה נעשתה בצורה כ"כ "בוגרת" אני אוותר לעצמי ולא אתייחס אליה.
הוסטסניון
|
ציטוט:
כמו שציינתי בהודעה הקודמת שלי, הבנתי מי מחזיק פה את העניינים. |
|
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי
|
אני מתנצל,
אבל אזהרה היא לא מוות קליני, במידה ואתה מעוניין להתלונן על מנהל, אתה מוזמן לפנות בהודעה פרטית לאלון או לאלי. יום טוב. |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הרשה לי להוסיף משהו לדברייך דניאל,
בחוקי הפורום רשום שאסור להתלונן על מנהלים בפומבי, לשם כך יש את המייל של אלון או אלי! אז רק שתדע, ותדעו כולם... שאם בפעם הבאה יהיה מקרה דומה - כאן תקבלו עוד אזהרה! |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|