|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חסום
|
מפרט לשרת , צריך חוות דעת .
שלום לכם ,
אני מתכנן רכישת שרת ייעודי בקרוב בשביל אחד הפרוייקטים שלי ... להלן המפרט : מעבד : Opteron(TM) 64 148(2.2GHz) (S-939) לוחות אם למעבדי AMD : GIGABYTE K8N51GMF-s939 , NF4 , VGA . PCI-E , SATA II זכרונות : DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL3 כרטיס קול+מסך : ONBOARD מארז : ATX MIDI 350W * אין להתייחס למארז כיון שהוא יוחלף ל BABY ATX .. מחיר סה"כ 3790 ש"ח . השרת הנ"ל מיועד לאיחסון אתרים ב WINDOWS . מה דעתכם ? איזה שינויים ושיפורים יש לבצע ? אני תמיד חשבתי שטובים השניים מן האחד כשמדובר במעבד .. אולי כדאי להוסיף עוד מעבד ? כי בסה"כ מדובר פה בשרת "רק להתחלה" ובעתיד נוסיף אחד נוסף .. מחכה לתגובות ... |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לא משהו המפרט!
ולכל החכמים שיגידו שזה מפרט סוס אז סייג לחוכמה שתיקה! |
![]() |
# 3 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
יופי חכמולוג. ליאור, עם קירור נכון של המעבר הזה תוכל להוציא ממנו את מירב הביצועים, בעקרון המעבד הזה מתחמם מאוד מהר, משהו כמו הפרסקוט של אינטל, אבל מלכתחילה הוא נועד לשרתים. |
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
דימה אופטרון לא מתחמם כמו פרסקוט אתה מגזים ... :qqb006: (שום דבר פרט לATHLON XP מתקרב לפרסקוט)...
עכשיו בנוגע למפרט המעבד קטלני ביותר, לוח אם סביר עבור שרת אבל אני לא בטוח שהוא מתאים למעבד מציע לך לבדוק את זה שוב, בנוגע לזכרונות אני הייתי ממליץ לא לקחת עם CL3 כי זה הרי מיועד להיות שרת ואני חושב שאתה רוצה שהוא יהיה מהיר אז אני ממליץ לך לקחת CL2 או לפחות CL2.5 כי לוקחים בד"כ CL3 למשתמשים ביתיים שלא מבחינים בהפרשי המהירויות. דואל אופטרון זה מעבד מאוד שווה אבל הוא ירד מאוד אז לא יודע אם שווה לקחת אותו... לדעתי מעבד כזה יחזיק המון ואין צורך לתת יותר חזק מזה. לפחות כרגע... אני הייתי ממליץ לשים לו או כונן SCSI או לשים לו שני כוננים SATA2 מחוברים בצורת RAID 0 זה יתן לך המון שיפור מהירות. וכמובן קירור טוב כמו שאמר דימה :qqb014: יבגני |
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
אני אברר בנוגע לזיכרון .. מה דעתך על היצרנית ? Corsair מקצועיים ? וכן , אנחנו כנראה נחבר דיסק קשיח יותר גדול או שנחבר 2 ב RAID ... בכל אופן , תן דעתך על Corsair זה חשוב לי . |
|
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אחריות לכל החיים לפי מיטב ידיעתי... יבגני |
|
![]() |
# 7 | |
חסום
|
ציטוט:
שמחתי לשמוע ! אתה חושב שצריך יותר זיכרון בשביל הוינדוס ? סה"כ זה Windows Server 2003 שלמיטב ידיעתי לוקח לא מעט משאבים .. (חח , כמו כל וינדוס אחר) |
|
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני יוצא מנק' הנחה שהוינדוס יהיה מקומפג טוב ולא יהיה קפיצות זכרון מיותרות. יבגני |
|
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
אני מתכון להריץ עליו וינאמפ לשימוש של תחנת רדיו שלי .. צריך פשוט שרת וינדוס במיוחד בשביל דיווחים לאקו"ם .. אבל השאר זה יהיה פאנל ניהול + אתרים לא כל כך כבדים .. |
|
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם יש לך כסף שאתה רוצה לבזבז ישר תקנה ישר איך שאתה רוצה אני אישית לא יודע איזה עומסים אתה מתכנן על השרת אז קשה לי לעמוד על הזכרון שאתה תצטרך... יבגני |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|