|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כמה שאלות קטנות בתחום ההוסטינג
שלום לכולם,
סתם לידע כללי רציתי לשאול אתכם (בעלי חברות) כמה אתם מרוויחים לאחר הוצאות יענו נטו כסף לא צריך לדייק אני סתם מברר לדעת אם זה שווה בכלל ואם זה אכן שווה אתם ממליצים / לא ממליצים להצטרף למעגל? אודה לכם על תשובתכם! ושלא תבינו אותי לא נכון...אני לא בא לחטט לכם בדברים...אני רק רוצה לדעת אם יוצא לכם מזה משהו ושזה שווה את כאב הראש... בברכה, בר |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
אני כבר לא מנהל חברת אחסון, האמת. לא יכול לענות.
ובקשר למה ששאלת האם ממליצים להצטרף אני חושב שכל אלה שמנהלים בהווה חברת אחסון יאמרו לך לא, מפני שהם רוצים את הלקוחות לעצמם. שלומי אזולאי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
בתור מנהל עסק לשעבר (.com אם אתה ממש רוצה לדעת),
כל עוד אתה עובד נכון, יודע מתי להוציא כספים ומתי לא ההכנסות שלך יהיו מעולות... כל עוד אתה תוציא סתם כסף מיותר, לא תדע לנהל את העסק בצורה נבונה, תיכנס להפסדים. תראה, ממש לא פשוט לנהל עסק, זה להתעסק עם כספים, לקוחות (=לפעמים עצבניים)... להצטרף למעגל - בשוק שכיום, ובתור ראייה של מישהו שהיה כמה שנים בתחום, לא ממליץ לך בכלל. שוק ההוסטינג כיום מלוכלך מבחינתי, הכנסות נחמדות מאוד - יש. אגב, לא נראה לי שמישהו פה יפרסם לך כמה הוא מרוויח בחודש אחרי הוצאות... שאלה טיפשית ![]() מקווה שסידרתי לך קצת את הראש ![]() טל
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יכול להיות שאתה צודק...אבל מי שאמיתי עם עצמו שיגיד את האמת...
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי
|
אם אתה מוכן לעבודה קשה,
מוכן להשקיע (גם כספית), ויש לך (באמת) זמן פנוי? כן. הייתי מוסיף הגדרה של גיל מינימלי, אבל ירגמו אותי כאן באבנים, אז נוותר. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
אולי כדאי שקודם תלמד קצת על השוק לפני שתיכנס בבום ותיצא בבום
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|