![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
צריך עזרה ב-php..
יש לי בעיה עם טופס שליחה במייל. אני צריך פקודה של if
נגיד שאם לא מכניסים את כל הפרטים: snedfrom , subject ,messeage אז זה לא מאפשר לשלוח אלה מדפיס כאילו "יש פרטים שלא מלאו" אבל באותו עמוד שזה יהיה מוצג. ואם מילאו הכל אז שזה ידפיס: "המכתב נשלח בהצלחה" כבר הכנתי טופס אבל לא הסתדרתי כל כך עם ה-php. תודה לכל העוזרים... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
תראה את הקוד...
# 3 |
חבר בקהילה
|
זה לא בעיה.
נגיד שהFORM שלך זה : קוד:
<form name="שם" action="Action"> קוד:
<form name"Name" action="Action" onSubmit="return Func()"> קוד:
<script language="javascript"> function Func() { if(שם.YourINPUT.value=="") { alert("YourText"); שם.YourINPUT.focus(); return false; } return true; } </script> |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
Titofe,שאלה לי אליך איפה אני צריך להכניס את קוד ה-JS
באיזה דף? יש נומר שניים\שלושה דפים 1. mail והשני ה-send או משהו כזה לאן אני מכניס את זה? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אוקיי תודה
אגב, יש לי שאלה אחרת.. INSERT INTO tblName (column1,column2,column3...) VALUES (val1,val2,val3) נגיד שאני רוצה להכניס את המשתנים מטופס html לתוך טבלת מסד נתונים... איך עושים את זה? עם הפקודה מלמעלה? אם כן איך ואם לא אז איך?! תודה לכל העוזרים... Last edited by Gal Shafrir; 25-01-06 at 20:52.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לא זה לא עם אותן הפקודות.
הנה הקוד HTML : קוד:
<form method="post" action="reg.php?mode=reg"> Username :<p><INPUT name="username" type="text" /><BR> Password :<p><INPUT name="password" type="password" /><BR> <INPUT type=Submit value=Submit /> </form> <form method="hidden" action="hidden"> קוד:
<?php $connection = mysql_connect ("localhost", "mySQLuser", "mySQLpassword") or die("Culdn't connect to the MySQL"); if($_REQUEST['mode']=="save" $db = mysql_select_db("YourDB", $connection) or die ("Couldn't select database"); $queryone = "INSERT INTO members (username, password) VALUES($_POST['username'], $_POST['password'])"; $result = mysql_query($queryone) or die("Query failed: " . mysql_error()); mysql_close($connection); ?> ram לא הבנתי את השאלה... |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אוקיי זה כאילו ההרשמה ודרך אגב זה כותב לי:
PHP קוד:
ואיך עושים כאילו התחברות? [מצטער על כל השאלות פשוט אני לא ממש מבין..] כאילו מיד אחרי שהוא נרשם?.. ואני מעדיף פקודת if ב-php.. |
![]() |
![]() |
# 8 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
PHP קוד:
ובסוף הסקריפט תרשום "המכתב נשלח בהצלחה". תנאי - if ציטוט:
PHP קוד:
ואז יש לך שאילתת msql-query וגם הייתי ממליץ ללמוד SQL - w3schools - sql וכך בדוגמא את הקוד שרשמו לפני של ההכנסה למסד, רק עדיף לשמור במשתנה מוגדר כבר את POST ולא לעשות אותו תוך כדי שאילתה, זה יותר מסודר ופחות בלאגן. בהצלחה ![]()
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אוקיי נגיד שהכל נשלח..
איך עושים טופס התחברות? |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |