|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
סמולוויל, עונה רביעית פרק אחרון לעונה נגמר,
כרגע נסתיימה לה עוד עונה רביעית ומצליחה לסדרה אודות "סופרמן" - שנקראת "סמולוויל",
ששודרה בyes Weekend, לכל מי שדיבר עם רון, הפרק Forever [ בעברית "לנצח" ] הוא איננו הפרק האחרון של הסדרה, אלא Commencement [ בעברית "טקס סיום" ]. בכל מקרה, אני ורון, שנינו מכורים, הורדנו את העונה החמישית של סמולוויל, אני הורדתי עד פרק 10, ונשאר לי 55% לפרק ה11, ואגב התמכרות, מי רואה הOC? ![]() עד כמה שאני זוכר, יום שלישי/רביעי/חמישי ישודר שוב פרק הסיום ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
לא הבנת אותי כמו שצריך, שידברנו השבוע אמרתי לך שהפרק שהולך להיות הוא הפרק האחרון לעונה. התכוונתי לפרק ששודר אתמול בחמש וחצי והיום בשעה אחת. אגב, הורדת בסוף את הפרק הרביעי? [smallville - 5x04 - Aqua] עונה מצויינת הייתה העונה הרביעית. אבל החמישית נותנת פייט לא קטן.
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
OC?
על איזה ערוץ אתה מדבר? אני ראיתי ואני חושב שהם הוזיזו את שעת התוכנית ואני לא יודע למתי..
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
yes Weekend (13) - בyes כמובן.
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז אני לא הבנתי אותך נכון
![]() סיימתי להוריד את הפרק הרביעי אתמול בצהריים, נשאר לי 50% עכשיו מהפרק ה11, ואת הOC סיימתי להוריד כרגע. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|