|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
Criss Angel - קטע של 21 דקות, הבנאדם הוא קוסם בעל אנרגיות זה פשוט חובה לראות!
http://video.google.com/videoplay?do...12787967661311
אתם חייבים אבל חייבים לראות את זה! הבנאדם בעל אנרגיות כל כך חזקות הוא יכול לעוף בכוחות עצמו ואפילו להשאיר באוויר אנשים אחרים! יש לו אנרגיות חזקות ומראים גם שאיזה אישה בקניון חושבת על קלף ומתוך ערימת קלפים הוא פשוט מפעיל אנרגיה עם היד ומרים את הקלף בלי נגיעת יד! זה לא בולשיט וזה אמיתי! קטע של 21 דקות! תחכו שהכול יטען ותעבירו לחלקים המעניינים בלי הדיבורים (ויש הרבה, זה מדהים!) והוא כמו בנאדם רגיל! הוא לא נחשב קוסם או משהו זה לא שהוא מופיע בטלווזיה בתוכנית קסמים וכל הדברים שהוא עושה בוידאו זה בקניונים עם אנשים רגילים שהוא לא מכיר וגם בפארקים וכל מיני מקומות! |
![]() |
![]() |
# 2 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
פשש..
לא יאמן תאמין לי. מה אתם אומרים על זה?!
# 3 |
חבר וותיק
|
ראיתי בישר*רט.
מדהים. פשוט מגניב ![]()
# 4 |
חבר מתקדם
|
וואי!!!!!!!!
מדהים!!!!!!! בהתחלה הוא אומר שכל אחד יכול לעשות את זה... אולי גם אני ינסה? חחחחח.... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
ישבתי וראיתי עכשיו את כול הסרט , אני חייב להגיד שזה נראה בלתי אפשרי!
זה פשוט גדול .. מי שלא ראה חייב לראות ! |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
מה הבעיה גם אני יכול =\
סתם, מדהים האיש הזה, ראיתי רק 15 דקות.. כי לא היה לי כוח להמשיך |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
חחח LOL
בהתחלה הם אומרים לא לנסות ואז הוא אומר שכל אחד יכול לעשות את זה |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתם תתפלאו לשמוע למה הגוף והמוח האנושי מסוגל, ואל תחשבו שהוא פשוט התעורר יום אחד ולמד לעוף ולעשות את כל הדברים הללו, אני בטוח שכל הדברים האלו לקחו לו לא קצת שנות התאמנות... |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש חדש
|
לא מאמין...
נ.ב אני צריך להדגיש משהו: ליפני כמה זמן ראיתי תוכנית בערוץ National Geographi והם אמרו שבעבר הרחוק אנשים ידעו לעוף, והיה איזה הודי שהיה יכול לעשות הכול במשך 24 שעות בשמים(לאכול,לישון וכוכ) Last edited by Alex.k; 20-01-06 at 23:55.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
זה מדהים אבל איכשהו אפשר לחשוב שכל האנשים הובאו והכל נעשה תחת מיקום מאורגן כי אנחנו לא יכולים לדעת איפה זה המקום הזה בלאס וגאס, אולי זה פשוט היותי ישראלי אבל אני רוצה לראות את זה בעיני כדי להאמין
![]() וגם הייתי חושב שהיו אומרים על משהו בTV או בריפלי או משהו וזה לא היה וזה קצת מחשיד. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|