|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ביקורת מעולה על דיגיטק של משה הכריש הזה .
ערב טוב לחברי הוסטס ,
רכשתי ממשה לפני מספר ימים שרת שהוא פשוט טס ! השרת כמובן ע"מ לפתוח את החברה שאני מצפה לה זמן רב . בכל מקרה סטינו מהנושא אז בחזרה אליו , השרת טס , תמיכה מעולה ! משה באמת השתפר - נותן תמיכה כמו שבחיים שלי לא ראיתי אותו תומך . אשקרה משקיע בחברה שלו המון כדיי להרים אותה ולפי דעתי ניקה את השם הרע שהיה לחברה שלו . כמובן כל דבר שאני מבקש ממנו הוא ישר עונה ועוזר במקום . אין לו בעיה לענות לי גם באמצע הלילה במקרה וישנה תקלה ובאמת יצא בחור 10 ! אני עברתי מספר חברות אחסון בחיים שלי בעבר , משה היה האחרון ואז החברה לא הייתה משהו . אבל היום משה הראשון שלי מזה המון זמן והוא באמת אחד החזקים ואני מאמין שאני יישאר איתו גם כן לעוד הרבה זמן . אז לסיכום : שרתים מעולים ! תמיכה גדולה ! מחירים שנוחים מאוד לכל כיס ! ושירות 10 ! משתלם לקנות מחברה משתלמת שכזאת . אתר הבית של החברה : www.digitekk.co.il אחת החברות הטובות בהוסטינג הישראלי , אשקרה ללכת על זה ולא להיצטער . תודה על זמנך משה . בברכה , מאור . |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
כל הכבוד משה!
אני חושב גם לקנות ממך, גם מחירים טובים ותגובות טובות.. קבל ח"ח |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
טוב לשמוע
![]()
חבר פורום
|
שמעתי דברים די טובים בזמן האחרון על digitekk, נאחל להם בהצלחה ונקווה שימשיכו רק להשתפר.
![]()
הנהלת הפורום לשעבר
|
כמו תמיד,מה נשאר חוץ מלחזק?....השרת עובד מצויין...
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
כרגיל משה כריש
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
תודה תודה ותודה
(:
חבר בקהילה
|
פשש כל הכבוד לדיגטקק!! אני רואה שהם התקדמו ועכשיו מורידים את השם הרע שהיה לחברה כל הכבוד!!אני גם ישקול לקנות מהם
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
# 10 |
מ.תיכנות
|
ידוע
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |