|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
נו באמת DFX למה לעשות דברים כאלה??
אני בדיוק רציתי להעלות אתר לרשת
משהו לכולם פתיחת גלרייה וכאלה העליתי את כל הקבצים ובום השרת לא פעיל כבר 3 שעות בערך וזה קרה בעבר עוד כמה פעמים אבל לא באורך זמן כזה אני ממליץ עליהם אחלה חברה אבל צריכים לתקן את הפאשלות הקטנים האלה. נ.ב אם מישהו יוכל להביא לי איזושהיא דרך ליצור קשר עם המנהלים אני אשמח |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
לא עונים לי באיסיקיו נרי כבר לא מתחבר המון המון זמן..
השותף השני לא עונה באיסיקיו..=\\ |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תגיד לי,
מה ניסת לעשות פה? מה הקטע בלנסות להשיג את המנהלים בכך שאתה "מעביר עליהם ביקורת" זה הרי שקוף שלא באת להעביר פה ביקורת אלא לבקש פרטים ליצרת קשר. ואם באת להעביר ביקורת למה ללכת להוסטס ישר תחכה שהם יענו לך, אפילו לא עבר יום וישר אתה בא להוסטס מה נסגר? |
![]() |
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אחי באתי להעביר עליהם ביקורת.
הפרטים זה סתם רציתי אותם כדי שיורידו לי את המצב בטוח מהשרת כשהוא יחזור אז ל תגיד לפני שאתה מברר. |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
גם לי היה אחסון אצליהם, העלתי את האתרים שלי לשרת (כולל מסד נתונים של פורום פעיל, ללא גיבוי במחשב שלי)
ופתאום אין אחסון ואין דרך לגבות את המסד. באמת מעצבן מה שהולך פה.
חבר בקהילה
|
שלום
שלום לך,
נכון אני כבר לא מספק תמיכה דרך האיסיקיו אם אתה מעוניין ליצור איתי קשר אני זמין תמיד בפלאפון 0547506302 תודה מראש נרי
חבר על
|
אני מכיר את נרי טוב מאוד הוא היה לקוח שלי בעבר בן אדם נחמד מאוד ואני מאמין שהוא יפתור את הבעיה מהר מאוד
|
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אמממהר זה כבר הגיע ל-4 ומשהו שעות
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני מקווה שיסתדר הבעיה!