|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[בקשה] גונב כתובות IP!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
קודם כל, הכותרת לנכונה לגמריי, זה לא גונב IP אלא שומר כל IP שנכנס לאתר. הסבר מורחב יותר: יש לי אתר העלאות, אני רוצה שכל אחד שנכנס לאתר (לעמוד הראשי) ה-IP שלו יקלט במסד הנתונים או בקובץ TXT. ואני יכתוב באתר שלי למטה: כתובת ה-IP שלך (X) הוקלטה ונשמרה במערכת. (X = IP). אז כמו שאמרתי, אם משהו מכיר את זה - בבקשה שישתף עימי את הסקריפט. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
PHP קוד:
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בראש העמוד אתה עושה את זה:
PHP קוד:
ובשביל לשמור את זה אתה ממקם בכל מקום בעמוד (חוץ ממעל איפה ששמת לראשונה את ip)..את זה: PHP קוד:
זהו, יום טוב ערן,אני חושב שאפשר לנעול יש לו די והותר. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
שאלה שמופנית אלייך, רשמת פונקציית fputs האם זו פונקציה שקובעת איך יהיה הסדר במסמך טקסט? עוד שאלה, האם יש פונקציה שמוחקת מהמסמך שורה? תודה מראש. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
fputs זה לכתוב לקובץ,אופן הפתיחה הוא אופן הסידור,אני שמתי a שזה אומר כתיבה בסוף יש w שזה מחיקה של התוכן וכתיבה מחדש ויש r שאם אני לא טועה זה כתיבה בהתחלה.
בקשר למחיקת שורה,אף פעם לא הייתי צריך לעשות את זה אבל אני מניח שזה אפשרי ואפילו לא כזה קשה. Last edited by meshuga; 14-01-06 at 18:20.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
![]() עריכה: האם יש אפשרות שכל פעם שרושמים משהו בתיבת כתיבה, זה יפתח קובץ טקסט חדש, וימספר אותו? אם לא הבנת את השאלה אני אנסה להסביר שוב... תודה מראש. Last edited by ozxbar; 14-01-06 at 18:24.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ובכן, הפונקציה עובדת נהדר! אבל יש לי בעיה, כמה שאלות: 1. האם יש אפשרות שהפונקציה תפעל שצורה כזו שאם כבר כתוב בקובץ ה-IP הזה: 33.333.333.33 אז שלא יכניס לקובץ עוד 33.333.333.33? 2. האם יש אפשרות לאפס את הקובץ ips.txt כל שבוע, בגלל שאני שומר את הכתובות לצורך שימוש נגד משתמשים שפועלים לא חוקי, אבל אחרי שבוע אין לי צורך בכתובות ולכן הייתי רוצה לאפס כל שבוע. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
תודה עזרת לי גם :P
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|